Alexseal Yacht Coatings

På denne side finder du et stort udvalg af effektive kvalitetsprodukter fra Alexseal Yacht Coatings. Alexseal Yacht Coatings leverer højkvalitets marine produkter til professionelle malere og værfter. De er kendt for deres professionelle produkter med utrolig flotte flydeegenskaber og høj holdbarhed. Hos HF Industri og Marine er vi lagerførende i størstedelen af deres sortiment.

Alexseal bør som udgangspunkt kun påføres med sprøjte, men kan ved hjælp af rolling additive nu også rulles på. Deres produkter findes i form af spartel, primere, topcoats, fortyndere, fillere m.m. Med vores store sortiment af Alexseal er vi sikre på, at du nok skal finde lige præcis det, du har brug for.

Du kan med fordel gå på opdagelse i produkterne nedenfor, og vi vejleder gerne i hele sortimentet.

Viser 36 af 88 produkter

Faldende orden
Side
pr. side

Kvalitetsprodukter til erhvervsdrivende og private

Produkterne fra Alexseal er kendt for deres utrolige holdbarhed og flotte udseende. Specielt deres coatings skaber et strålende udseende. Deres store passion for både og bådmaling har ført til deres omfangsrige produktkatalog af professionel bådmaling såvel som primere, topcoats og meget mere!

Hos HF Industri og Marine forhandler vi både til erhverv såvel som private. Vi ønsker at gøre gode kvalitetsprodukter let tilgængelige, og derfor finder du her et stort udvalg af produkter fra Alexseal Yacht Coatings. Foruden disse produkter byder vores store sortiment også på andre kvalitetsmærker såsom Epifanes, Kiwi Grip m.fl.

Markedets bedste produkter fra både ind- og udland

Der findes mange forskellige produkter at vælge imellem, men ikke alle er lige gode. Hos HF Industri og Marine har vi siden vores start i 1992 haft fokus på god kvalitet samt innovative produkter fra hele verden. Vi var blandt landets første til at importere epoxy-produkter, og vi har fortsat succesen helt til i dag, hvor det ligger grund til mange alsidige og holdbare kvalitetsprodukter som f.eks. diverse produkter fra Epifanes.

Professionel hjælp og vejledning med mere end 25 års ekspertise

Hos HF Industri og Marine tilbyder vi professionel hjælp og vejledning i hele vores sortiment. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt til netop din forestående opgave. Vi har dybdegående kendskab til alle vores produkter, og vi bestiller også gerne en vare hjem, skulle du ikke kunne finde den i vores sortiment. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular eller finde vores andre kontaktinformationer ved at klikke her.

Handler du hos os, er du ikke blot sikker på at modtage gode kvalitetsprodukter, men du er også sikret en god handel. Vi sælger produkter til konkurrencedygtige markedspriser, og vi sørger for hurtig 1-3 dages hverdagslevering. Som ekstra bonus opnår du gratis fragt til pakkeshop på din ordre, når du køber for over 1.000,- DKK.