Seajet bundmaling

Er du på udkig efter kvalitetsrig bundmaling til din båd? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af bundmaling fra den anerkendte producent Seajet. Du finder både selvpolerende og hård bundmaling, som matcher til enhver type båd og ethvert farvand. De fås i flere forskellige farver såsom rød, blå, sort og hvid, så du kan male din båd med din ønskede farve.

Gå på opdagelse i vores sortiment af Seajet bundmaling og find det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Find Seajet bundmaling til alle typer både

Med bundmaling fra Seajet kan du være sikker på et effektivt og kvalitetsrigt produkt, der giver et godt resultat. Udvalget består af flere forskellige bundmalinger til alle typer både. Du finder blandt andet selvpolerende og kobberfri bundmaling, som er effektive imod begroning og holder op til to sæsoner. Ligeledes finder du bundmaling på spray, som er ideel til propeller og drev.

Seajet 027 Saito Bundmalingen, som er testvinder i Bådmagasinets bundmalingstest 2022.

Du finder desuden tilhørerende primere til bundmalingen, som sørger for, at malingen får en god vedhæftning. På den måde kan du købe det komplette sæt, der giver et perfekt og holdbart resultat, når du skal male båden.

Gå på opdagelse i HF Industri & Marine

Hos HF Industri & Marine er vi leveringsdygtige i Seajets fulde sortiment. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor vælger vi nøje vores produkter og producenter. Seajet er et populært, professionelt og effektivt brand, som udelukkende producerer kvalitetsrige bundmalinger, der holder længe.

Er du interesseret i at gå på opdagelse i vores andre produkter? Så kan du taget et kig på vores miljøvenlige bundmaling til propeller fra Seajet. Du kan også tage et kig på den innovative epoxy bundmaling fra Coppercoat og vores malerværktøj. På den måde kan du være helt sikker på, at du har alle de produkter, der hører sig til dit forestående projekt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos HF Industri & Marine har vi mere end 25 års erfaring, og vi vil altid dele ud af vores faglige ekspertise. Vi gør os nemlig umage for at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål.

Kontakt os endelig på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi tilbyder altid en suveræn teknisk og kyndig rådgivning, så du kan finde lige præcis det produkt, der matcher dine ønsker og behov. Intet problem er for småt eller for lille til os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt!