TDS Teak cleaner

TDS teak cleanere ECO-100 og ECO-300 er "state of the art" når det gælder klar til brug rengøringsprodukter til teak og teakdæk.

Teak Cleaner ECO 100 er et højeffektivt koncentreret teak træ’s rensemiddel som blandes med vand alt efter om det er en let eller svær rengøring. Teak Cleaner ECO 100 kan bruges i pulverform og drysses ud på et vådt dæk eller opløses i vand og efterfølgende smøres på teak dækket.

Teak Cleaner ECO 300 er en flydende teak cleaner der kan blandes op i vand. Både Teak Cleaner ECO 100 og Teak Cleaner ECO 300 er designede til at være miljøvenlige og er blide ved teak, fuger, hardware og maling idet de begge er vandbaserede og ikke indeholder syre. Selvom TDS Teak Cleanere ikke indeholder syre, kaustiske sodas eller fosfater, er de meget kraftfulde og effektive rengøringsmidler, der renser og lysner teak dækket uden at fjerne de bløde fibre i træet. De er designede til ikke skade din teak træ, fugemassen, beslag, maling, gelcoat og er blevet formuleret til at være 100% miljøvenlig.

Såfremt du ønsker at bevare træets farve og glød i løbet af sæsonen kan vi anbefale at du efter rengøring af teakdækket efterbehandler med TDS Teak Sealer

2 varer

Faldende orden
pr. side
Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores produkter fra Teakdecking Systems, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.62 20 13 12 eller Email: [email protected]. Vi står altid klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden inden for området, og deler gerne ud af denne.