Epifanes Yacht Coatings

I denne kategori finder du forskellige kvalitetsprodukter fra Epifanes. Vi er lagerførende i hele sortimentet af bådlak og maling fra Epifanes, som siden 1902 har været kendt for den højeste standard inden for bådprodukter i form af kvalitet og egenskaber. Produkterne er kendetegnede ved de gode flydeegenskaber samt den flotte glans, som malingen og lakken efterlader, og Epifanes er derfor foretrukket af mange, når det kommer til udseende og kvalitet.

I vores sortiment finder du alt fra Epifanes i form af fortyndere, primere, lak, maling og diverse produkter. Du finder derfor alt, du har brug for til både erhvervsmæssige såvel som private opgaver. Vi anbefaler produkterne til både bådejere og bådebyggere.

Hvis du er i tvivl om du skal bruge 1 komponent eller 2 komponent til dit projekt, kan du læse vores artikel om 1 komponent vs. 2 komponent maling på gelcoat/glasfiber her.

Epifanes – effektive kvalitetsprodukter i en klasse for sig

Produkterne fra Epifanes er højtelskede af både professionelle og ”gør det selv” folk, der beskæftiger sig med både og bådmaling. Om du mangler maling eller lak er ingen sag, og alle Epifanes produkter er effektive kvalitetsprodukter i en klasse for sig. Vores sortiment byder på komplette systemer inden for bådlak og malingen er anvendeligt på alle typer underlag som træ, glasfiber, aluminium, stål og ferrocement.

Til diverse produkter finder du forskellige variationer alt efter påførelsesmetode og ønsket udseende. Du finder f.eks. forskellige fortyndere alt efter, om det skal påføres med pens eller rulle eller sprøjtemales. Produkterne er alsidige og virker i et bredt omfang alt efter formål.

Populære produkter til ethvert formål

Et produkts popularitet taler tit for sig selv – det vidner om produktets egnethed og gode performance. Hos HF Industri og Marine ønsker vi at tilbyde vores kunder det bedste i form at de bedste produkter. Derfor har vi siden 1992 været en af de førende importører af epoxy til Danmark. Vi samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter, så du nemt har adgang til de bedste produkter på markedet – og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Hos os finder du et stort udvalg af populære produkter til ethvert formål. Foruden Epifanes finder du kvalitetsmærker såsom Seajet, Kiwi Grip, Pro-Set, West Systems og mange flere! Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af mærker ved at klikke her.

Rådgivning, hjælp & produktsalg

Hos HF Industri og Marine har vi mange års erfaring inden for vejledning, rådgivning og salg af produkter til diverse industrier som f.eks. kompostindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning, og vi vejleder gerne i hele vores sortiment, så du kan være sikker på, at du får købt det helt rigtige til opgaven.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os med forespørgsler på produkter eller for bestilling, hvis nu et produkt skulle være udsolgt. Du finder vores kontaktformular samt kontaktinformationer ved at klikke her. Vi samarbejder med private såvel som erhvervskunder, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.