PVC-skumplader

Hos HF Industri & Marine fører vi et bredt udvalg af PVC-plader, som man kan benytte til flere forskellige formål, som for eksempel udskiftning af dårligt eller råddent balsatræ eller skum-kernemateriale i dæk og til støbning af nye paneler, skotter, skrog mm. Herunder kan du se vores sortiment af skumplader, som du kan benytte som afstandsmateriale, og finde frem til det helt rette valg til dit projekt.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af PVC-plader

Blandt vores udvalg finder du PVC-skumplader i både flere forskellige størrelser og med forskellige hårdheder. Samtidig kan du også vælge mellem PVC-plader, der er henholdsvis rudeskårede og hele plader. Du finder også opskummende epoxyskum, som ikke suger vand og med høj densitet. Dermed er der også en god sandsynlighed for, at du kan finde et alternativ, der passer til lige netop din situation.

Vi har også andre skumplader og kernematerialer i andre densiteter, tykkelser eller brandhæmmende end dem, som du kan se her på hjemmesiden. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig af PVC-skumplader.

En PVC-plade egner sig godt til epoxy og polyester. Og du kan for eksempel bruge den, hvis du skal udskifte enten blødt eller råddent balsatræ eller et andet materiale. Du kan også benytte det, hvis du skal afstive kompositstøbninger. Og så er det helt perfekt, hvis du skal renovere dæk eller støbe skrog, dæk eller paneler. Så en skumplade kan altså give mening at bruge i rigtig mange situationer.

Bredt sortiment af produkter til dit projekt

Hos HF Industri & Marine ønsker vi at kunne hjælpe dig bedst muligt med lige netop dit projekt. Og det gælder, uanset om det er i erhvervsøjemed eller som privatperson, at du handler hos os. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af produkter inden for flere kategorier.

Du kan blandt andet finde casting resin, der for eksempel er anvendeligt til udfyldning af blandt andet revner og knaster. Men du kan også bruge det til mange andre projekter. Du kan også tage et nærmere kig på vores udvalg af glasfiber, som du ligeledes kan bruge til flere formål. Eller måske du mangler en form for bundmaling eller propelbeskyttelse? Det tilbyder vi også hos HF Industri & Marine, hvor du sjældent går forgæves.

Vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af PVC-plader? Eller har du spørgsmål til nogen af vores andre produkter eller noget i forbindelse med levering eller lignende? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 62 20 13 12, eller du kan skrive til os på vores mail [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.