KiwiGrip dæksmaling

KiwiGrip er et anerkendt brand, der producerer skridsikker maling til dækket. Den er vandbaseret og indeholder ikke giftige opløsningsmidler, ligesom den er nem at påføre – og med et godt resultat hver gang. Hos HF Industri & Marine finder du KiwiGrips skridsikre maling i forskellige farver, som fås i kasser med poser i 1 liter og 4 liter.

Gå på opdagelse i vores sortiment af dæksmaling fra KiwiGrip og find lige præcis den farve, der matcher dine ønsker. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Vandbaseret og skridsikker maling fra KiwiGrip

Den smarte dæksmaling fra KiwiGrip er en vandbaseret en-komponent maling, som garanterer en skridsikker overflade. Den er nem og hurtig at fordele med tilhørende KiwiGrip strukturrulle, som sikrer den rette struktur til en slidstærk og holdbar overflade.

Ved at variere påførselsteknikken kan overfladen justeres. På den måde kan den blive alt lige fra en skridsikker og behagelig overflade til en stærkere og mere industriel overflade. På den måde kan du finde lige præcis den teknik, der passer til din båd – hvad enten det er lystfartøj eller fartøjer med arbejdsrelaterede opgaver.

Find alt udstyr til maling af båden

Den skridsikre dæksmaling fås i flere størrelser med kasser med poser i 1 liter og 4 liter. Den fås desuden i forskellige farver såsom hvid, beige, grå og blå. Dæksmalingen dækker omtrent 2 m2 per liter. På den måde kan du finde lige præcis den størrelse, der matcher din båds størrelse.

Hos HF Industri & Marine er vi leveringsdygtige i en bred vifte af produkter til din båd. Foruden KiwiGrips dæksmaling finder du også yacht coating fra Axelseal og Epifanes, ligesom du finder TDS fugemasse. Vi udvælger nøje vores sortiment, så det stemmer overens med vores forventninger og krav til høj kvalitet.

HF Industri & Marine står klar til at hjælpe dig

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring KiwiGrips dæksmaling? Eller har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige produkt, som passer til din båd? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Med mere end 25 års erfaring i branchen er vi altid behjælpelige med at dele ud af vores faglige ekspertise, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til din båd. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for hjælp. Vores kompetente kundeservice bestræber sig altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.