Casting Resin

Hvis du er på udkig efter epoxy resin, er du kommet til det helt rette sted. Hos HF Industri & Marine tilbyder vi nemlig et stort udvalg af klar resin, som man kan benytte til mange forskellige formål.

Epoxy resin er helt ideel at bruge til blandt andet river tables, og hvis du for eksempel har nogle revner eller knaster, du skal have udfyldt. Du kan også bruge den til både kunst- og skulpturprojekter, plankeborde, resin-smykker og meget mere. Herunder kan du se udvalget af HF Industri & Marines epoxy, og du kan læse meget mere om de forskellige produkter, så du kan finde frem til det helt rette valg.

Hvilken slags epoxy resin skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags resin der er den rette at vælge. Nogle slags egner sig specielt godt til at give en smuk overflade, mens andre er perfekte til indstøbning. Hvis du leder efter en glasklar epoxy, der skal udgøre en overflade, kan du med fordel kigge på vores Permakote-epoxy-produkter. Her har vi forskellige mængder, du kan vælge imellem, og du kan bruge dem alle i mange sammenhænge. For eksempel til træ, metal, læder, maling og meget mere, som alle vil få en flot finish med vores produkter fra Permakote.

Har du derimod brug for en klar epoxy resin, som du kan bruge til udfyldning i op til 5 cm’s tykkelse, er det Entropy Clear Casting Epoxy, du bør kigge efter. Du finder ligeledes casting resin i flere forskellige mængder. Du kan bruge dem til en bred vifte af ting såsom kunstneriske projekter, smykker, river tables og meget mere. Men du kan også sagtens benytte dem som overflade, hvilket er en stor fordel, hvis du har brug for resin til både udfyldning og overfladebehandling.

Har du brug for tilbehør eller pigmenter, finder du også det hos os. Vi har nemlig både blandebægre, rørepinde samt farvetilsæt og metallicpigmenter.

Er der andet, du står og mangler?

Hos HF Industri & Marine har vi mange års erfaring inden for produkter til både kompostindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Derfor tilbyder vi også et bredt udvalg inden for disse områder. Se for eksempel vores bundmalinger, som du kan benytte til både. Vi tilbyder blandt andet også krympeplast, ligesom du også kan finde fugemasse til teakdæk.

Vi står klar til at hjælpe dig

Det er vigtigt for os hos HF Industri & Marine, at du finder det eller de rette produkter, som du står og mangler. Det gælder, uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde. Så hvis du har nogen spørgsmål, eller du har brug for rådgivning til valg af enten epoxy resin eller nogen af vores andre produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 62 20 13 12 eller sende os en mail til [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.