Krympeplast

Hos HF Industri & Marine finder du et stort sortiment af krympeplast. Krympeplast bruges effektivt til beskyttelse af emner under transport, midlertidig opbevaring udendørs, vinteropbevaring af både, stilladsbyggeri, telte mm.. Hos os finder du krympeplast af højeste kvalitet samt tilbehør, så du er godt udstyret til opgaven.

Vores sortiment byder på et udvalg af størrelser og længder. Vi leverer alt fra 4-12m i bredden på ruller af 25, 50 eller 100m. Krympeplast, også kendt som krympefilm, er en effektiv indpakning, der giver god beskyttelse mod udendørs elementer såsom vind og vejr. Materialet er nemt at arbejde med til dækning og beskyttelse af store såvel som små maskiner, transportmidler m.m.

Nem vedligeholdelse og beskyttelse

Krympeplast er en nem og effektiv måde at beskytte store og små arealer på. Materialet er nemt at arbejde med, og du skal blot bruge en varmepistol for at aktivere det. Når materialet varmes op, krymper det omkring objektet eller området, og bliver stramt. Det sikrer en lufttæt afdækning, der nemt modstår vand, vind og UV i længere perioder.

Med krympeplast undgår du besværlige og utætte presenninger og andre afdækningsmetoder, der ofte ikke klarer opgaven eller går i stykker. Er der brug for det, kan der endda monteres udluftning i krympeplasten, så materialet under kan ånde. Der kan ligeledes monteres en lynlås dør, så du nemt kan tilgå det tildækkede.

Tilbehør og værktøj i god kvalitet

Udover krympeplasten i sig selv, er det eneste, du behøver, en varmepistol. Du kan finde vores udvalg af varmepistoler og kvalitetsværktøj her. Hos os kan du også nemt leje en varmepistol for 180kr pr. dag + moms. Vores sortiment af værktøj og tilbehør gør det nemmere for dig at montere plasten, skulle du have brug for det. En del af vores sortiment findes også som brandhæmmende, så man ikke skal bekymre sig, skulle plasten være tæt på værktøj, der slår gnister.

Udover vores populære krympeplast, byder vores webshop på et stort sortiment til både vedligeholdelse og værktøjer. Du kan bl.a. gå på opdagelse i vores sortiment af bundmaling og propelbeskyttelse, vores udvalg af casting resin, bundmaling, lak og dæksmaling m.m. Hos HF Industri & Marine har vi alt det, du skal bruge til vedligeholdelse af din båd – og meget mere!

Ekspertise, engagement og professionalisme

Hos HF Industri & Marine har vi mere end 30 års ekspertise inden for både rådgivning og salg af produkter til kompositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Vi tilbyder teknisk og professionel rådgivning, og du er altid i gode og kompetente hænder hos os. Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring vores sortiment, diverse produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan nemt finde vores kontaktinformation nederst på siden.

Vi tilbyder kvalitet i form af vores gode varer og ekstraordinære service. Hos os får du altid en god handel i form af vores gode priser og hurtige levering. Køber du for over 1000,- kr på vores webshop, får du også gratis levering. Vi glæder os til at høre fra dig!