Åndedrætsværn & tilbehør

På denne side finder du vores store udvalg af åndedrætsværn samt tilbehør. Du finder det smarte CleanSpace system, der giver dig bedst mulig bevægelsesfrihed og åndbarhed. Åndedrætsværnet er et af de mest komfortable på markedet, og du slipper for generende slanger, bæltemotorer m.m. CleanSpace blæser KUN ren luft, og den er nem og enkel at betjene samt at tage af og på.

Her på siden finder du det udstyr, du skal bruge, for at få din CleanSpace til at fungerer optimalt. Du finder bl.a. motor, diverse filtrer, adaptorer, kombinationsfiltrer og helmasker. Find lige præcis det udstyr, du har brug for, hos HF Industri & Marine.

17 varer

Faldende orden
pr. side

CleanSpace – ren luft i arbejdstiden

Det kan være farligt at arbejde med diverse materialer såsom polyester, diverse malinger og lakker m.fl. Det er derfor vigtigt at være iklædt god beskyttelse fra top til tå, og det inkluderer et gode åndedrætsværn. Hos HF Industri & Marine fører vi den innovative og kvalitetsrige CleanSpace, så du altid er beskyttet mod forurening af dampe. CleanSpace hjælper dig med at være effektiv, mens du beskytter dig selv.

Om du ofte eller sjældent arbejder med bådmaling, epoxy eller polyester er ingen forskel, når det kommer til beskyttelse. God beskyttelse er essentiel, og det kan du selvfølgelig finde hos os. Mangler du andet beskyttelsesudstyr i form af handsker, heldragter, støvmasker m.m., kan du finde det i kategorien ’Beskyttelsesudstyr’.

Epoxy og tilbehør til forskellige formål

HF Industri & Marine var en af de første importører af epoxy. Derfor tilbyder til også professionel vejledning i form af mange års erfaring og ekspertise. Du kan finde vores mange epoxyprodukter til alle formål, hvor vi fører også et stort udvalg af casting resin, der kan bruges til forskellige formål.

Du kan også finde vores udvalg af langvarig bundmaling. Epoxy bundmaling er en af de mest holdbare løsninger, der findes på markedet. Én enkelt bundmaling kan holde op til 10 år, og det er en genial løsning, der sparer dig for både tid og penge.

Vejledning til privat og erhverv

Hos HF Industri & Marine sælger vi både til private samt erhverv. Vi gør gerne brug af vores mangeårige viden og erfaring, til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Har du en opgave, du ikke helt ved, hvordan du skal gribe and, så sidder vi klar på både telefon og mail. Du kan nemt finde vores kontaktinformation nederst på siden.

Står du og mangler et produkt, du ikke kan finde på siden? Så kontakt os endelig med en forespørgsel. Vi har stor viden og personlig erfaring, når det gælder vores produkter, og vi er sikrer i vores evne til at vejlede og hjælpe, skulle du have brug for det. Vores gode service finder du også i din handel på vores webshop. Vi har altid hurtig levering, gode priser og gratis levering, når du køber for over 1000,-.