Sæsonvarer

Med forårets komme er det dejligt endeligt at kunne komme i gang med de projekter, der har ligget og ventet hele vinteren! Der er mange ting at klargøre og gøre rent om foråret, og alt skal gerne blive hurtigt og effektivt til sommeren. Båden skal renses og gøres fri for alger og begroninger, så den kan blive klar til alle sejlturene i den nye sæson. I vores brede sortiment har vi alt, hvad du skal bruge for, at du kan sørge for at få din båd klar til endnu en sejlsæson. Tag et kig på vores sæsonvarer eller brug menuen til venstre til at finde de produkter, du har brug for.

.

Viser 36 af 54 produkter

Faldende orden
Side
pr. side

Bliv klar med vores store udvalg af sæsonvarer

Hvis det har kriblet i dine fingre hele vinteren for at komme i gang med alle forårets projekter, så er du ikke alene! Vi er glade for at kunne tilbyde vores store udvalg af sæsonvarer, som gør det muligt at gøre for eksempel både klar til det gode vejr. Med vores mange marine produkter kan du nemt og hurtigt finde de ting, du har brug for, for at blive helt klar til sommeren og alle de gode stunder.

Med til vedligeholdelse af båden følger også, at man har brug for det rigtige værktøj. I vores store udvalg af værktøj kan du finde alt, hvad du har brug for. Vi har blandt andet et stort udvalg af professionelle maskiner til istandsættelse og vedligeholdelse. I vores sortiment finder du også fugtmålere og skrabejern – Hf Marine har alt det, du skal bruge til at gøre din båd sejlklar.

Marine produkter til vedligehold af høj kvalitet

Det er vigtigt at kunne vedligeholde sin båd på den helt rigtige måde, så den holder længe og til alle de sejlture, som man gerne vil på. Hertil er det selvfølgelig vigtigt, at man har det rigtige udstyr, og hos HF Industri og Marine har vi derfor sørget for at give dig et stort udvalg af klargørings- og vedligeholdelsesprodukter. I vores udvalg af sæsonvarer kan du finde alt, hvad du har brug for.

I vores sortiment finder du også et stort udvalg af slibematerialer. Vi har et stort udvalg af blandt andet sandpapir, rondeller og slibesvampe. Med de rigtige produkter kan du nemt sørge for, at båden bliver holdt ren og pæn, så den er klar til kommende sejlture.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sæsonvarer

En del af forårsklargøringen indebærer at rense og polere, og til det har vi selvfølgelig et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af polerings- og rensemidler, og i vores sortiment kan du finde alt, hvad du har brug for til at vedligeholde din båd.

Det kan være svært at finde de helt rigtige produkter til det, man skal bruge, og her er vi selvfølgelig altid behjælpelige. Kontakt os gerne. Så hjælper vi dig med at finde præcis det, du har brug for til at gøre din båd klar til næste sæson.