Tilbehør

På denne side finder du alt i tilbehør til WEST SYSTEM epoxyprodukter. Du finder diverse værktøjer, blandings- og påføringsredskaber, som du med fordel kan bruge for at opnå det bedste resultat samt lette arbejdsbyrden. Derudover finder du tilbehør såsom rensevæske, rensecreme, beskyttelsescreme m.m. beregnet til arbejdet med epoxy.

Ligeledes er diverse værktøjer, som du finder på denne side, også specielt udarbejdet til at arbejde med epoxyprodukter, hvad end det drejer sig om ruller, blandebægre, sprøjter, handsker, rørepinde, spartler og tandspartler m.fl. På denne side er du derfor sikker på at finde alt nødvendigt tilbehør, så du let og sikkert kan komme i gang med dit arbejde med epoxy.

18 varer

Faldende orden
pr. side

Alt i essentielt tilbehør til et problemfrit arbejde

Epoxy er en nøjagtig kemi, hvor man skal have styr på sit værktøj og blandingsforhold. Derfor finder du hos os et stort udvalg af tilbehør, der gør arbejdet nemmere. Heriblandt finder du et udvalg af blande- og målebægre samt tilhørende låg, der giver et let overblik til arbejdet.

Du finder også et udvalg af genanvendelige rørepinde, der skåner din pengepung såvel som miljøet. Du finder også diverse sprøjter og ruller til nem og problemfri påføring og diverse former for plastikspartler. Du finder også et udvalg af rensevæske og cremer, der med fordel kan bruges til at fjerne uhærdet epoxy fra f.eks. værktøj og arbejdsområder.

WEST SYSTEM – kvalitet, brugervenlighed og erfaring

Den høje kvalitet, popularitet og brugervenlighed er noget af det, der bedst kendetegner produkterne fra WEST SYSTEM. Firmaet har siden 1971 leveret og produceret nogle af de bedste og mest populære epoxyprodukter til den maritime industri. Derfor er vi hos HF Industri og Marine glade for at kunne tilbyde et stort sortiment af deres produkter.

Foruden alt i tilbehør finder du en række af produkter fra WEST SYSTEM i forskellige kategorier, herunder epoxyresin og hærdere, et stort udvalg af fyldstoffer og doseringspumper samt forskellige additiver. Du kan med fordel gå på opdagelse i hele vores sortiment, og vi er sikre på, at WEST SYSTEM har noget til at hjælpe dig med din forestående opgave.

Professionel hjælp og effektiv produktvejledning

Skulle du have spørgsmål til vores sortiment, et bestemt produkt eller noget helt tredje? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi yder gerne vores kunder professionel hjælp, da vi er erfaringsrige inden for mange områder. Vi er også vejledningsdygtige i hele vores sortiment, hvis du skulle stå mangle hjælp til at vælge det helt rigtige produkt.

Du kan nemt og hurtigt kontakte os samt finde vores kontaktinformation og kontaktformular. Handler du hos os, sørger vi for hurtig levering på 1-3 hverdage samt gratis fragt til pakkeshop, når du handler for over 1.000,- DKK.