Bundmaling & Propelbeskyttelse

På denne side finder du vores udvalg af diverse produkter af bundmaling og propelbeskyttelse. Klikker du på den enkelte kategori, kan du se hele vores udvalg inden for denne. Du finder tre kategorier, hhv. bundmaling, epoxy bundmaling og propelbeskyttelse. Hos HF Industri og Marine lagerfører vi kun de bedste og mest effektive produkter af høj kvalitet.

Find dit yndlingsmærke til bundmaling såsom Seajet, eller prøv et nyt og spændende alternativ i form af det innovative epoxy bundmaling Coppercoat. Hos os har du mulighederne for at vælge lige præcis det produkt, der passer til dig og den forestående opgave.

Bundmaling efter enhver smag og behov

På siden finder du to forskellige former for bundmaling. Du finder klassisk bundmaling i form af det populære og effektive mærker Seajet samt tilhørende primere, der hjælper bundmaling med at få en god vedhæftning. Vi forhandler et bredt udvalg af deres produkter af bundmaling til alle typer både samt farvande. Hos os er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, der virker professionelt og effektivt.

Vores anden type af bundmaling byder på det innovative epoxy bundmaling fra Coppercoat. Coppercoat producerer miljøvenlig og prisvindende bundmaling, der holder op til 10 år. Det er en bestandig og langtidsvarende bundmaling, så du slipper for at bruge både tid og penge hvert år. Det kan anvendes på mange forskellige typer overflader såsom glasfiber, stål, træ, beton m.fl. Vi forhandler også andre former for epoxyprodukter til alle formål.

Langtidsholdbar propelbeskyttelse

Hos HF Industri & Marine finder du et bredt udvalg af propelbeskyttelse. Propelbeskyttelsen er en specialfremstillet bundmaling, der er udviklet med henblik på propeller og trimflaps. Også her finder du produkter fra det yderst populære og kvalitetskendte mærker Seajet. Propelbeskyttelsen er langtidsvirkende og slidstærk. Den beskytter mod tilsmudsning og begroning.

Seajets Pellerclean propelbeskyttelse er udviklet efter den nyeste teknologi, når det gælder bådmaling. Den er også miljøvenlig, så du er med til at beskytte havlivet og dens biodiversitet. Vi har valgt at lagerføre netop dette mærke, da det giver effektive og langtidsvarige resultater, samtidig med, at det fås i forskellige størrelser efter behov. Det er ekstremt vigtigt at vedligeholde både udstyr og maskineri. Derfor forhandler vi også den effektive tildækningsmetode i form af krympeplast, så du nemt kan beskytte diverse mod både vand og vind. Vi lagerfører naturligvis også alt nødvendigt udstyr til vedligeholdelse.

Kontakt os nemt og hurtigt for professionel vejledning

Er du i tvivl om produkterne i vores sortiment, eller mangler der lige præcis det produkt, du går og mangler? Så kontakt os endelig! Hos HF Industri og Marine har vi mere end 30 års professionel erfaring, når det kommer til handel og rådgivning. Har du spørgsmål til et produkt, kan vi tilbyde rådgivning i form af professionel og personlig erfaring, så du kan finde det helt rigtige til opgaven.

Find nemt vores kontaktinformation nederst på siden, eller ved at klikke her. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi forhandler med både privatkunder samt erhverv. Vi glæder os til at høre fra dig!