Coppercoat epoxy bundmaling

Her på siden kan du finde vores special epoxy/kobber bundmaling til gode priser. Coppercoat holder i op til 10 sæsoner uden genbehandling, spar både tid og penge på samme tid. 

3 varer

Faldende orden
pr. side

Coppercoat-bundmaling

Når du skal finde bundmaling til både, kan du roligt gå efter Coppercoat-bundmaling. Det er nemlig et mærke, som producerer epoxy-bundmaling, der holder rigtig længe i modsætning til traditionelle bundmalinger. Coppercoat-bundmaling er en epoxy tilsat kobber, som er med til at give en høj beskyttelse med blot en enkelt behandling.

Oftest vil beskyttelsesniveauet vare i omkring 10 år. Så du skal altså ikke ud at investere i ny bundmaling hele tiden, og du skal heller ikke bruge tid på at påføre bundmalingen særligt ofte. Vores Coppercoat-bundmaling, som er baseret på en vandopløselig epoxy, er prisvindende, så du er garanteret god kvalitet. Samtidig er den miljøvenlig, så du kan købe den med god samvittighed.

Helt praktisk kan du enten påføre bundmalingen ved hjælp af en rulle eller sprøjte. Men uanset hvilken metode du vælger, er det ganske simpelt at gøre. Samtidig kan du bruge Coppercoat på mange forskellige overflader som fx glasfiber, træ, stål, jern og aluminium. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Blandt vores udvalg finder du også fortynder til Coppercoat-bundmaling af både. Du kan vælge mellem en eller fem liter. Og du kan med fordel også bruge det som affedtningsmiddel, inden du skal i gang med at male. Det er vigtigt IKKE at anvende acetone til affedtning inden påføring af Coppercoat.

Billig bundmaling til både – og mange andre produkter til fair priser

Selvom vi i vores sortiment har stort fokus på, at produkterne skal være af høj kvalitet, betyder det ikke, at de er dyre. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan tilbyde varer til fair priser, og derfor finder du også billig bundmaling hos os.

Ligesom du finder gode tilbud på bundmaling til både hos os, tilbyder vi også en lang række andre produkter til fordelagtige priser. Vi har fx et stort udvalg af epoxy. Du finder også krympeplast blandt vores udvalg, ligesom vi også kan tilbyde dig teaktræspaneler og teakplanker. Altid i høj kvalitet og til stærke priser.

Kan vi hjælpe dig videre i købsprocessen?

Hos HF Industri & Marine har vi mange års erfaring inden for produkter til komposit- og marineindustrien til både privatpersoner og erhverv. Derfor tilbyder vi også altid gerne kyndig rådgivning, hvis du har spørgsmål til vores bundmaling, andre af vores produkter eller noget helt tredje.

Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. +45 62 20 13 12. Vi har telefontider fra kl. 8-16 mandag-torsdag samt kl. 8-15 om fredagen. Foretrækker du at sende os en besked, kan du skrive til vores e-mail [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med kyndig rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre.