Malerværktøj

På denne side finder du vores kæmpestore udvalg af malerværktøj og tilbehør. Du finder alt udstyr til enhver maleropgave og selvfølgelig af bedste kvalitet. I vores sortiment finder du alt fra pensler i forskellige størrelser, lakpensler til ruller, skumpensler, malertape, malerspande- og ruller, sprøjter m.m.

Ønsker du at komme godt i gang med hvilken som helst maler- eller vedligeholdelsesopgave, har du fundet det helt rigtige sted. Hos HF Industri og Marine finder du alt det nødvendige kvalitetsudstyr til de bedste priser. Vi forhandler førsteklasses produkter, der nok skal få dig effektivt i mål med enhver opgave. Gå på opdagelse i vores sortiment af malerværktøj nedenfor.

30 varer

Faldende orden
pr. side

Malerredskaber og tilbehør til enhver opgave

I vores kæmpestore udvalg af malerudstyr og -værktøj, finder du velkendte kvalitetsmærker såsom Red Tree og Epifanes. Penslerne fås i et hav af forskellige størrelser, bredder og modeller, så du har mulighed for at vælge lige præcis den pensel, der skal bruges til din forestående opgave. Fælles for alle penslerne er deres gode påføringsevne. Specielt Red Tree ’Badger’ penslerne henvises også til som penslernes ’Rolls-Royce’.

I sortimentet finder du også et stort udvalg af diverse malerruller, der er ideelle til maling af større områder. Rullerne giver en fnullerfri malingspåføring, og du finder også robuste rullehåndtag i forskellige længder og bredder. For et professionelt finish finder du også malertape, der giver god kontrol over de sværere områder. 

Meget mere end maling

Hos HF Industri & Marine forhandler vi massevis af produkter til vores kunder. Maling er en stor del af vedligeholdelse, men det er ikke kun maling, der er at finde i vores store sortiment. Udover vores malerværktøj finder du selvfølgelig også maling som f.eks. bundmaling og propelbeskyttelse.

Du finder også et stort udvalg af produkter som MMA lim, der er en tokomponent konstruktionslim med høj ydeevne. Derudover er vi Danmarks førende forhandler af kompositmaterialer som epoxy, glasfiberduge, måtter, kulfiber, kevlar og værktøjer.

Gratis hjælp og vejledning

Ønsker du at høre mere om vores forskellige produkter, eller er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til din forestående opgave? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. HF Industri & Marine tilbyder gratis hjælp og vejledning i hele vores produktsortiment, så du nemt og hurtigt kan få de bedste produkter med hjem. Du kan nemt finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Har du brug for at se vores produkter med egne øjne, kan du finde en liste over vores forhandlere lige her. Hos HF Industri & Marine har vi mere end 25 års erfaring og ekspertise, og vi tilbyder gerne vejledning, har du brug for det – også online. Handler du på vores webshop sørger vi for hurtig levering, og du får gratis fragt oveni, når du køber for mere end 1.000,- DKK. Vi glæder os til at høre fra dig!