Pigmenter og tilbehør

I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige former for farvepigmenter og tilbehør til epoxy resin. Vi har diverse forskellige transparente farver, metallic-pigmenter, glimmer og selvlysende pulvere, som du kan tilsætte en klar epoxy. Med disse pigmenter har du mulighed for at personliggøre hvad end, du arbejder på.

Vi anbefaler at bruge disse farver og pigmenter sammen med vores udvalg af Clear Casting Epoxy fra ENTROPY eller Permakote for de bedste resultater. For yderligere information om en specifik vare skal du blot klikke på den.

Se vores store sortiment af pigmenter, additiver og tilbehør til Clear Casting Epoxy her.

Viser 36 af 42 produkter

Faldende orden
Side
pr. side

Farvesæt, enkelte pigmenter og meget mere!

På denne side finder du et stort udvalg af forskellige former for farver og farvepigmenter til farvning af klar epoxy. I udvalget finder du både produkter i form af farvesæt samt enkelte pigmenter, hvis du allerede ved, hvad du er ude efter. Med et farvesæt har du rig mulighed for at eksperimentere, prøve forskellige teknikker eller blot have materiale til fremtidige projekter.

Epoxy og tilhørende farver bruges af mange til f.eks. at fylde farvet epoxy i knaster på træ, bordplader, smykker, malerier, skulpturer og til mange andre dekorative og kreative projekter. Både metallic pulver og glimmer kan kombineres med de almindelige farvetilsæt til epoxyen, så kun fantasien sætter grænserne.

Professionelle kvalitetsprodukter til bådmaling m.m.

Foruden vores store udvalg af epoxyprodukter, er vi hos HF Industri og Marine lagerførende i et stort udvalg af kvalitetsprodukter til bådmaling m.m. I denne kategori finder du bl.a. bådmaling, lak og dæksmaling fra diverse kvalitetsmærker såsom Epifanes, Kiwi Grip og Alexseal.

Blandt vores produkter finder du et væld af muligheder til at friske båden op med en god kvalitetsmaling, primer og lak. Med disse produkter får du det bedste resultat, og vores produkter sælges til konkurrencedygtige markedspriser, så du altid er sikker på at få den bedste handel hos os. Vi forhandler produkter til erhvervsdrivende såvel som privatpersoner, og vi ser frem til at betjene nye såvel som eksisterende kunder.

Kyndig rådgivning og vejledning i hele vores sortiment

Hos HF Industri og Marine tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i hele vores sortiment. Med mere end 30 års ekspertise inden for salg til diverse industrier, kan du hos os være sikker på den bedste produktvejledning såvel som teknisk hjælp og ekspertise. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, skulle du sidde inde med spørgsmål, have brug for vejledning eller fremsætte et ønske om produkthjemskaffelse.

Handler du på vores webshop, sørger vi for 1-3 dages hverdagslevering, og du får fri fragt til pakkeshop på din ordre, når du handler for over 1.000,- DKK. Har du spørgsmål til din ordre eller andet, kan du finde vores kontaktinformationer ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!