MMA lim

Hos HF Industri & Marine lagerfører og forhandler vi et stort udvalg af MMA lim. Disse limtyper kendes også ved navnet methacrylate lim. Det er en strukturel lim, der hæfter på mange forskellige overflader. Den bruges til alle typer limninger, der kræver høj styrke, fleksibilitet og ydeevne. Limen bruges i diverse industrier, herunder transport-, tog-, bil-, fly-, båd- og vindmølleindustrien. Den er også yderst effektiv i produktioner, hvor det er nødvendigt at sammensætte emner af forskellige materialer, f.eks. metal og plast.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige MMA lime, der kan opfylde de fleste behov. Du finder et udbud af forskellige tokomponentlime, der er udviklet til forskellige opgaver. Produkterne er fra de kendte højkvalitetsmærke ITW Plexus og Acralock. I udvalget finder du også tilbehør, der gør påføringen af limen sikker og hurtig, heriblandt manuelle- og luft limpistoler og miksere.

16 varer

Faldende orden
pr. side

En vidunderlim med mange fordele

MMA lim er en højtydende konstruktionslim, der kan klare de fleste opgaver med lethed. En stor fordel ved netop denne lim er, at materialerne sjældent kræver forbehandling eller anden forberedelse. Derfor kan du hurtigt og nemt få klaret opgaven uden at skulle bruge tid på krævende forarbejde. MMA limen har en hurtig hærdningstid, der gør den ideel til hurtigt arbejde, eller når der er behov for en hurtig limning.

Med den stærke MMA lim er der mulighed for at effektivere arbejdsprocessen og derved også skære ned på omkostninger og lange produktionstider. Ønsker du mere information om de forskellige lime, kan du med fordel klikke på de forskellige produkter og læse mere. Vi henviser også til Plexus’ eget produktkatalog.

Produkter til ethvert formål og enhver industri

HF Industri & Marine er blandt Danmarks førende forhandlere af diverse industrielle produkter og tilbehør. Vi har mere end 25 års ekspertise inden for rådgivning og salg af produkter til diverse industrier - specielt skibsværfter og marineforretninger. I vores sortiment finder du bl.a. et stort udbud af epoxyprodukter til alle formål, da vi var blandt de første importører i Danmark.

Vores brede sortiment indeholder mange forskellige produkter til både vedligeholdelse, værktøjer, opbevaring og meget mere. Vi forhandler et stort udvalg af bl.a. krympeplast til industri og indpakning samt tilbehør. Du finder også PVC skumplader m.m.

Problemfri vejledning og support

Vi deler gerne ud af vores mange års ekspertise i form af vejledning af både vores produkter og generelle spørgsmål. Skulle du have spørgsmål til produkterne i vores sortiment, kan du ikke finde, hvad du har brug for, eller noget helt tredje? Så kontakt os endelig. Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Handler du online på vores webshop, får du gratis fragt, når du handler for over 1.000,- DKK. Vi sørger for hurtig fragt, så du hurtigst muligt kan få glæde af dine nye produkter.