Beskyttelsesudstyr

At arbejde med bådmaling, epoxy og komposit kræver ordentligt beskyttelsesudstyr. I sådanne situationer må du ikke gå ned på udstyr. Hos HF Industri & Marine fører vi et stort udvalg af beskyttelsesudstyr af forskellige art. Find bl.a. beskyttelsesdragter og -briller, nitrilhandsker, støvmasker med ventil samt ærmeovertræk i vores sortiment. Hos HF Industri & Marine fås beskyttelses udstyret i mange størrelser og kvaliteter, så du altid kan finde lige præcis det, du skal bruge til dit projekt.

13 varer

Faldende orden
pr. side

Find et stort udvalg af beskyttelsesudstyr

Alle, der har prøvet at arbejde med nogle former for maling, epoxy eller komposit, vil fortælle, at det rette beskyttelsesudstyr er altafgørende. Det er ikke sundt for os at komme i kontakt med disse materialer, og så er det også træls at få på tøjet.

Derfor har vi hos HF Industri & Marine et stort udvalg af beskyttelsesudstyr, der beskytter dig fra top til tå, når du skal i gang med dit projekt. Uanset om du er på jagt efter de helt klassiske, blå nitrilhandsker, støvmasker med ventil, beskyttelsesdragter, så finder du det i vores udvalg.

Vi forhandler desuden også et bredt sortiment af åndedrætsværn samt tilbehør. Vi er særligt glade for CleanSpace-systemet fordi det giver dig den bedst mulige bevægelsesfrihed og åndbarhed, og så er det nemt at bruge.

Mangler du vakuummaterialer eller rensemidler? Så har vi det

Foruden beskyttelsesudstyr kan du også finde vakuum- og infuseringsmaterialer. Vi forhandler disse fra mærket PRO-VAC, som er en af de førende leverandører til kompositindustrien. PRO-VACs produkter er af høj kvalitet og har en god holdbarhed. Du kan derfor bruge produkterne fra vores udvalg til enhver vakuumeringsopgave eller infusering.

Hvis du leder efter polere og rensemidler, skulle du tage at udforske vores store varesortiment fra Epifanes og 3M. Uanset om du skal i gang med forårsrengøringen eller et større poleringsprojekt, har vi de rette produkter til opgaven.  Hvis du ønsker det bedste resultat, når du polerer, anbefaler vi at bruge en poleringsklud. Det giver dig det bedste resultat.

Kontakt HF Industri & Marine for vejledning

Hos HF Industri & Marine har vi mange års erfaring inden for branchen. Vi har gennem årene opnået en unik viden om bådindustrien – og den deler vi gerne ud af. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du ønsker vejledning til, hvilke produkter du skal bruge, eller hvordan du griber dit næste projekt an. Vi kan kontaktes på tlf. +45 62 20 13 12 eller via mail [email protected].

Husk, at vi altid har gode priser på vores sortiment samt gratis levering, når du køber for over 1000 kr. Vi bestræber os på altid at have hurtige leveringstider, så du ikke skal vente for længe med at få dine produkter, så du kan komme i gang med dit projekt.