Teaktræspaneler & teakplanker

Her finder du vores udvalg af ægte teaktræspaneler og teakplanker. Vi tilbyder specialfremstillede teaktræspaneler til dæk. Panelerne er lavet efter skabelon og vi har også spejlskårne gør-det-selv paneler, hvis dette ønskes. Panelerne er af højeste kvalitet og i smukt og modstandsdygtigt teaktræ. Som monteringsmulighed har vi et udvalg af både TDS epoxylim samt TDS fugemasse, så du let kan skabe et smukt resultat på din båd.

Teaktræspaneler og planker kan være med til at skabe et smukt udtryk på din båd, hvad end du ønsker det til badeplatform, dørk, dæk, cockpit m.fl. Dyk ned i vores udvalg af smukke teaktræspaneler og -planker nedenfor

OBS: Vær opmærksom på, at der ved køb af både teaktræspaneler og -planker tillægges specialfragt, da disse skal leveres og sendes med Danske Fragtmænd.

Teakpaneler – gør-det-selv!

Ønsker du at skabe et smukt, naturligt og luksuriøst miljø på din båd? Så er ægte teaktræspaneler en ideel investering. Det smukke træ giver båden en ekstra luksusfaktor, og det kan bruges og monteres forskellige steder på båden. Panelerne fås i forskellige længder og bredder, så du har mulighed for at montere dem præcis der, hvor du har lyst til.

Gør-det-selv panelerne er yderst tilpasselige, da men selv har mulighed for udskæring, tilpasning og finish. Panelerne skaber et flot resultat, der med garanti vil imponere alle, der kommer om bord på din båd.

Et stort udvalg af produkter

Hos HF Industri og Marine er vi leverandører til mange industrier samt privatpersoner. Vi forhandler derfor mange forskellige basisprodukter såvel som specialprodukter. Som nogen af de første var HF Industri og Marine importører af epoxy resin, og vi lagerfører stadig et stort udvalg af dette fantastiske produkt. Du finder også et udvalg af andre produkter som f.eks. kulfiberrør, PVC skumplader m.fl.

Vi samarbejder og lagerfører produkter fra de mest kendte kvalitetsmærker verden rundt, så du har mulighed for at gøre brug af de bedste produkter til enhver opgave. Vi har indgående viden om forskellige industrier, bl.a. kompositindustrien, skibsværfter og marineforretninger.

Teknisk rådgivning og vejledning

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores teaktræspaneler og produkter? Hos HF Industri og Marine har vi indgående viden om vores produkter samt brugen af disse. Ønsker du teknisk vejledning til valg og/eller limning og vedligeholdelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan let finde vores kontaktinformationer ved at klikke her.

Handler du hos os gennem vores webshop, tilbyder vi gratis levering, når du køber for over 1.000,- DKK. Vi sørger for hurtig og effektiv fragt, så du kan få og gøre brug af dine nye produkter hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at besøge os i Svendborg. Du kan finde vores information og åbningstider ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!