Udlejning

Hos HF Industri & Marine er det muligt at leje nogle af vores professionelle maskiner til istandsættelse og vedligeholdelse af båd. Udover fugtmåler, hedvandsrenser, vakumpumpe, nåddefræser maskine, Gel Coat høvl og krympepistol er det også muligt at leje fræserværktøj til installation af bovpropel.

Maskinerne sendes med GLS eller danske fragtmænd afhængig af størrelse og lejer betaler fragten. Opgørelse og fakturering af leje/fragt fremsendes efter returnering af maskinen. Det er også muligt at afhente og aflevere maskinen på HF Industri & Marines adresse. Vær opmærksom på at gelcoathøvlen lejes ud for et minimum af 4 dage. Øvrige maskiner lejes ud pr. dag.

Det er endvidere muligt at købe maskinerne.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores maskiner og brugen heraf samt teknisk vejledning til valg af produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.62 20 13 12 eller Email: [email protected] . Vi står klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, hvad end det måtte dreje sig om. Vi har en indgående viden indenfor vores produktlinje og deler gerne ud af denne.