Bådmaling, lak og dæksmaling

Hvis du er på udkig efter malingprodukter til både, er du kommet til det helt rette sted. For hos HF Industri & Marine tilbyder vi et bredt udvalg af bådmaling samt lak og dæksmaling. Vores produkter kommer fra en lang række anerkendte mærker. Det gælder Epifanes, Alexseal, KiwiGrip, Seajet og Coppercoat. Så med bådmaling og andre bådprodukter fra HF Industri & Marine kan du føle dig sikker på, at du får varer af høj kvalitet. Herunder kan du kigge nærmere på vores udvalg af bådprodukter.

Frisk båden op med bådmaling fra HF Industri & Marine

Vores udvalg af bådmaling byder naturligvis på forskellige farver, så der er noget til enhver smag. Vælger du fx en bådmaling fra KiwiGrip, kan du få en skridsikker maling uden giftige opløsningsmidler. Du kan bruge den på rigtig mange materialer – nemlig både træ, epoxy, glasfiber, beton og nogle slags metaller, hvilket gør den superpraktisk. Der findes kun én type KiwiGrip, som kun henvender sig til at lave skridsikre overflader. Du kan supplere med vores malerrulle fra samme mærke.

I vores sortiment af varer fra Alexseal finder du bl.a. forskellige epoxybaserede primere, som er beregnet til henholdsvis at forøge og forkorte tørre-/hærdetiden. Vi kan stærkt anbefale Alexseals Topcoats 501-serie og den nye Acrylic X-serie. Vi har også fortyndere til primere fra dette mærke. Så uanset om du mangler bådmaling, fortynder eller noget helt tredje til din båd, så finder du det hos os.

Blandt vores produkter fra Epifanes finder du også et væld af muligheder. Her tilbyder vi både en-komponent og to-komponent bådmaling, primere, lak, fortyndere og diverse andre produkter. Alt sammen af høj kvalitet – selvfølgelig.

Er der andet, du mangler?

Hvis du også mangler bundmaling, bør du kigge på vores udvalg af netop det fra Seajet og Coppercoat. Vi kan også tilbyde dig forskellige epoxyprodukter til et væld af formål. Eller måske du mangler krympeplast til vinteropbevaring eller midlertidig overdækning? Det finder du ligeledes et stort udvalg af hos HF Industri & Marine. Og det er blot nogle af de produkter, du kan finde hos os. Hvis der er andet, du mangler, er du altid velkommen til også at tjekke vores andre produkter ud.

Få kyndig rådgivning hos HF Industri & Marine

Hos HF Industri & Marine har vi mere end 30 års ekspertise inden for branchen. Det betyder også, at vi altid er garanter for kyndig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at udvælge det rette produkt. Det gælder, uanset om du er på jagt efter produkter inden for komposit-, skibsværfts- eller marineindustrien. Vi har erfaring med det hele, og vores produktsortiment henvender sig til privat- såvel som erhvervspersoner.

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du ringe til os på vores telefonnummer +45 62 20 13 12. Du kan også skrive til vores mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre i processen med dit køb af bådmaling, lak eller noget helt tredje.