PRO-VAC Sealent tape - Tacky tape

Hos HF Industri & Marine finder du et stort udvalg af vakuumprodukter fra PRO-VAC. PRO-VAC er en af de førende leverandører af produkter til kompositindustrien. Derfor finder du også alt, hvad du skal bruge til vakuumeringsopgaver eller infusering. Med vores store fokus på kvalitet og holdbarhed er materialer fra PRO-VAC en naturlig del af HF Industri & Marines vareudvalg. 

Med vores 1100m2 store lager får du og din virksomhed en hurtigt reaktions- og leveringstid på jeres dine produkter, så I hurtigt kan komme i gang med arbejdet. Vi er stolte leverandører af vakuummaterialer til kompositindustrien, skibsværfter m.v.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Vakuumprodukter til ethvert behov

Vi har et fuldt udvalg af vakuumprodukter fra vores eget brand og produktserie fra PRO-VAC, og du finder med sikkerhed noget, som passer til netop din virksomhed. Med alt inden for tilbehør som tape, studser, koblinger og limspray finder du med sikkerhed noget til din virksomheds behov. Du finder blandt andet et stort udvalg af peel ply produkter i nylon 66 og polyester, som kommer i et stort udvalg af forskellige mål.

Vores produktportefølje indeholder bl.a.:

Vakuumfolie i forskellige dimensioner og typer
Release/hulfolie
Vakuumpumper og Resin catch pots
Sealent tape/tacky tape
Peel Ply
Vakuumspiral og infusionsslange
Vakuum infusion mesh
Breather
Alt i vakuum og infusions tilbehør, haner og T-stykker m.m.
High flow vakuum infusion line
Du er altid sikret et kvalitetsprodukt, når du køber vakuum- eller infuseringsmaterialer fra PRO-VAC.

Din solide samarbejdspartner

HF Industri & Marine er allerede en solid samarbejdspartner for mange virksomheder i industrien, privatpersoner og værfter. Ligegyldigt om din virksomhed har brug for vakuummaterialer eller andet, så får du hos os en professionel samarbejdspartner, der leverer kvalitetsmaterialer til kompositindustrien.

Vi lægger stor ære i at levere kvalitetsprodukter til alle vores kunder, og vi står altid klar til at rådgive om vores vakuummaterialer fra PRO-VAC. For at yde den bedste service har vi en vakuuminfusions specialist, som besidder stor viden inden for området, og altid har den fornødne viden om vores produkter.

Har du brug for yderligere information?

Ønsker du yderligere information om vores vakuumprodukter fra PRO-VAC, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 20 13 12. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med at vælge de mest optimale produkter til netop deres behov.

Med vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for området er I sikret en professionel rådgivning. I ender derfor op med et kvalitetsprodukt, som giver jer de bedste betingelser for at fuldføre jeres arbejde til punkt og prikke. Ligegyldigt om du er en privatperson, virksomhed eller forhandler, får du altid en professionel behandling hos HF Industri & Marine i Svendborg.