Slibematerialer

På denne side finder du et bredt udvalg af diverse produkter til slibning. Du finder bl.a. slibeklodser, sliberuller og -rondeller, slibesvampe og diverse produkter til vådslibning. Fælles for alle produkterne er deres høje kvalitet og effektivitet, der altid giver et godt resultat ved brug.

Du finder produkterne i forskellige størrelser og korn, så du altid kan foretage dig den ønskede slibning. Håndslibeklodserne fås til både 125mm og 150mm sliberondeller. Sandpapir, ruller og rondeller fås i diverse korn, så du nemt kan finde det rigtige sandpapir til din forestående opgave. Effektivt kan der også gøres brug af de fleksible slibesvampe, skal der slibes på et mere utilgængeligt område.

Slibematerialer og tilbehør til diverse opgaver

Med et bredt sortiment inden for slibeprodukter til diverse opgaver, er du altid sikret det bedste resultat. Hos HF Industri & Marine fører vi kvalitetsprodukter til gode priser, så du altid kommer godt fra start til enhver opgave. Med vores indgående viden for både industri og de tilhørende produkter, er du altid sikker på en god handel.

Vores udvalg af slibemateriale strækker sig til alle marineindustriens og kompositindustriens mulige opgaver. Derfor finder du her produkter til både tør- og vådslibning, samt de smarte slibesvampe, der hjælper på områder, hvor slibeklodser og andet ikke kan nå. Slibesvampene er specialudviklede til både møbelsnedkere og bådebyggere.

Kvalitetsprodukter til enhver opgave

Uanset opgaven eller bådtypen, kan du finde lige præcis det, du har brug for, hos HF Industri & Marine. Vi har et stort udvalg af produkter til forskellige opgaver i alt fra vedligeholdelse, opbevaring, polering og istandsættelse. Vi forhandler også det nødvendige tilbehør såsom malerværktøj. Vi forhandler også populære mærker og serier som f.eks. Teakdecking Systems.

Som et af de første firmaer i Danmark, startede vi import og salg af diverse epoxy- og resinprodukter til Danmark. Derfor finder du hos os et stort sortiment af Casting Resin og diverse epoxyprodukter i vores sortiment. Epoxyresiner kan effektivt anvendes til udfyldning af revner og knaster, og produkterne kan også bruges til diverse DIY-projekter i hjemmet – kun fantasien sætter grænser for disse alsidige produkter.

Produktvejledning og rådgivning

Hos HF Industri & Marine har vi en indgående viden om vores udvalg og produkter, som vi gerne deler ud af. Har du derfor spørgsmål til et produkt i vores sortiment, eller ønsker du teknisk vejledning til brugen af disse, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning til både privat- og erhvervskunder, hvad end det måtte omhandle. Vi byder på mere end 30 års ekspertise inden for faget, og vi som oftest personlig viden om diverse produkter. Hos os får du altid hurtig levering på dine ordrer samt mange andre fordele!