Slipmiddel til epoxy

Når man arbejder med for eksempel forarbejdning af plast og støbning, er slipmiddel et godt anvendelsesmiddel til blandt andet at arbejde med overflader. Hos HF Marine er det vigtigt for os at kunne tilbyde dig et stort sortiment af diverse produkter, så du altid har det, du skal bruge til dine projekter. Her på siden kan du danne dig et overblik over de forskellige slags slipmidler, som vi tilbyder på vores hjemmeside. Du kan for eksempel finde spray voks, hård voks og flydende voks i vores store udvalg af slipmidler til epoxy og polyester. Vi bestræber os på at give dig et stort udvalg af produkter, og vi er sikre på at du kan finde det slags slipmiddel, som du har brug for til dit projekt.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Hos kan du finde forskellige former for slipmiddel til epoxy

Der findes mange former for brug af slipmiddel, og ligeledes findes der mange forskellige slags og typer af slipmiddel. I vores brede udvalg kan du finde slipmidler til epoxy og polyester, og der kan være stor forskel på, hvilken slags slipmiddel, som er det helt rigtige til dit projekt og dine materialer.

Har du brug for slibematerialer til slibearbejde, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af slibematerialer og forskellige produkter, som sikrer dig et godt og tilfredsstillende resultat. Hos os kan du blandt andet finde mange forskellige former for rondeller, sandpapir og håndslibeklodser. Kort sagt - alt hvad du skal bruge til at opnå et flot sliberesultat.

Brug sprayvoks slipmiddel til allround brug

Leder du efter slipmiddel, som er nemt at arbejde med og påføre, så er vores Release Spray et rigtig godt bud. Denne voks spray kan anvendes til både polyurethane resiner, komposit støbninger med epoxy og polyester. Den er nem at arbejde med og tåler op til 120 grader. Ved brug af en bomuldsklud efter påføringen, kan man opnå et flot resultat med højglans effekt. Det er et silikonefrit slipmiddel, som også er velegnet til støbning med Clear Casting Epoxy.

I vores store udvalg af malerværktøj kan du finde alt, hvad du skal bruge, når dit projekt kræver maling. Her på siden kan du finde alt lige fra pensler til malerspande og malerruller. Maling er ikke bare maling, og hos HF Industri & Marine forhandler vi et stort udvalg af mange forskellige produkter inden for malerværkstøj, så du altid kan finde præcis det, du skal bruge til dit projekt.

Formvoks til høje temperaturer

Skal du arbejde med højere temperaturer på dine projekter, og har du brug for et effektivt slipmiddel, som kan klare de høje temperaturer? Så er vores Rexco Release Wax PARTALL Hi-Temp måske det rigtige produkt til dit projekt. Voksen er kompatibel med epoxy og kan tåle resiner som hærder ved op til 177 grader.

Har du brug for Casting Resin til et projekt – måske skal du lave et River Table – så er vores epoxy resin ideelt. Denne epoxy resin kan bruges til mange forskellige ting blandt andet borde, kunstprojekter, skulpturer og mange andre ting.