Additiver

På denne side finder du et bredt udvalg af additiver til epoxy fra WEST SYSTEM. Additiverne bruges i stort omfang til at ændre de fysiske egenskaber hos epoxyprodukterne. Additiverne kan bl.a. bruges til at ændre epoxyens farve eller fugtspærrende, hvilket gør dem specielt egnede til maritimt brug.

Ønsker du at læse mere om, hvordan disse produkter bruges, tilføres og anvendes korrekt, kan du finde vejledning i WEST SYSTEMs beregningsskema. For hjælp og vejledning er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores information nederst på siden samt under disse produkter.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Højkvalitets epoxyprodukter til fornuftige markedspriser

HF Industri og Marine var blandt de første firmaer til at importere og forhandle epoxy i Danmark til både maritim- og fritidsbrug. Vi har gennem årerne været vidne til, hvor effektivt og hårdført et produkt epoxy er. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder de bedste epoxyprodukter til fornuftige markedspriser.

Med de rette additiver kan et epoxyprodukt forvandles efter ønske. Der findes f.eks. 4 forskellige farveadditiver. Additiv 422 kan f.eks. bruges som fugtspærre ved Osmose behandling. Du kan læse mere omkring hvordan du behandler din båd imod osmose med West System Epoxy i vores HF Osmose Guide og se hvilke mængder du skal beregne i vores HF Osmose beregningsskema.

WEST SYSTEM epoxy i fokus

Siden de startede deres produktion af epoxysystemer i 1971, har WEST SYSTEM været et foretrukket mærke, når det kommer til epoxy til maritimt brug. Deres mangeårige erfaring og fokus på kvalitet har gjort dem til et vellidt mærke, der bruges verden rundt. De er det førende valg blandt mange marineproducenter, og deres kvalitet og brugervenlighed bidrager rigt til deres omdømme.

Foruden et udvalg af additiver forhandler vi hos HF Industri og Marine hele deres serie af epoxyprodukter. I vores sortiment finder du derfor alt fra epoxyresin og hærdere, fyldstoffer, applikationsværktøj og doseringspumper. Du kan med fordel gå på opdagelse i hele vores sortiment fra WEST SYSTEM, hvor vi er sikre på, at du nok skal finde lige præcis dét, du mangler.

Hurtig hjælp og vejledning med stor erfaring

Epoxy kan være en forvirrende verden, hvad end du er begynder eller har prøvet det et par gange. Der er mange blandings- og sikkerhedsforhold at tage højde for. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvilket både gælder nye såvel som eksisterende kunder. Vores personale har rig erfaring blandt alle vores produkter, og de står gerne klar til at hjælpe og vejlede.

Skulle du derfor have brug for hjælp eller vejledning, kan du finde vores kontaktinformation. Vi servicerer gerne alle vores kunder, private såvel som erhvervskunder. Vi ser frem til at høre fra dig!