TDS Fugemasse, primerfri

Hos HF Industri & Marine tilbyder vi forskellige slags fugemasse fra Teakdecking Systems, som er den oprindelige udvikler af præfabrikerede teakdæk til lystyachter. Her får du virkelig kvalitet for pengene, og du finder primerfri fugemasser, som du alle kan bruge til teakdæk. Herunder kan du læse om vores forskellige valgmuligheder, når det kommer til fugemasse til teakdæk. Og du kan læse mere om virksomheden bag produkterne, Teakdecking Systems Inc.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Fugemasse i højeste kvalitet

Hos os finder du selvfølgelig fugemasse, som du kan bruge til yachtindustrien. Du kan for eksempel få en primer-fri fugemasse, kaldet TDS SIS 440, som er ideel at bruge til teakdæk. Den findes i både grå, hvid og sort, og du kan få den i forskellige mængder – enten 310 eller 600 ml. Den er kemisk resistent og svinder ikke under hærdningen. Dens neutrale hærdningsproces betyder desuden, at fugemassen ikke ødelægger materialet.

Vi har også TDS MPS 4000 i hvid, som er en fugemasse, du bør overveje at vælge, hvis du skal bruge en lim til at nedlime teakdæk med. Den kommer i 600 ml og kaldes også en nedlimningsfugemasse.

Teakdecking Systems – en virksomhed med stor erfaring og fokus på høj kvalitet

Teakdecking Systems er et firma med mange års erfaring inden for præfabrikerede teakdæk i modulopbygget form. Og for at højne kvaliteten af teakdæk udviklede Teakdecking Systems hurtigt en dæksfugemasse. Det er derfor også en virksomhed, som ved, hvad den laver, når det kommer til fugemasse til dæk. Og den har bestemt stor succes med det. Derfor kan du føle dig helt tryg, når du vælger fugemasse fra Teakdecking Systems her hos os ved HF Industri & Marine.

Vi er specialiseret inden for marineindustrien

Hos HF Industri & Marine ønsker vi at kunne tilbyde dig lige netop det, som du står og mangler til vedligehold og reparation af både. Derfor kan du blandt andet også finde maling, lak og dæksmaling hos os. Vi har også bundmaling, som du ligeledes kan bruge til både. Epoxy er også et produkt, som man ofte kan få brug for. Her tilbyder vi et bredt udvalg, så du kan finde den slags, som du lige netop står og mangler til dit projekt.

Hvis du har spørgsmål til fugemasse eller nogen andre af vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os ved at ringe til tlf. +45 62 20 13 12 eller ved at skrive til vores e-mail [email protected]. Vi har mange års erfaring inden for branchen, så vi kan rådgive dig godt videre i processen med at vælge de rette produkter i din situation. Og vi kan selvfølgelig hjælpe dig, uanset om du henvender dig som privatkunde eller i erhvervsmæssigt øjemed. For hos HF Industri & Marine ønsker vi at kunne hjælpe alle med at finde de rette marineprodukter.