Fugemasse

Her på siden finder du vores udvalg af produkter fra TDS. TDS er også kendt som ’Teakdecking Systems’, der udvikler professionelle fugemasser til teakdæk. Deres teakdæk-fugemasse er af højeste kvalitet, og mærket har gennem årerne udviklet serier til pleje, istandsættelse og montering af teakdæk.

Kategorien byder på deres mange kvalitetsrige produkter såsom cleanere, epoxy til nedlimning af teakdæk, den professionelle fugemasse, fugepistoler og teaksealere. Med TDS får du hele pakken, og du er godt på vej til en nem og flot installering eller vedligeholdelse af dit teaktræsdæk. Fugemassen er primerfri og af højeste kvalitet, og den fås i farverne hvid, sort og grå fugemasse.

Teakdecking Systems

TDS er kendt som den oprindelige udvikler og forhandler af præfabrikerede teakdæk og indvendige gulve til yachts og superyachts over hele verden. Deres mange år i branchen og gode produkter har banet vej, for deres nyere produkter, der gør både installation og vedligeholdelse nemmere. Deres system er blevet så populært, at de over 25 år har måtte udvide deres faciliteter hele to gange!

For at højne både kvalitet og pålidelighed af deres professionelle teakdæk, udviklede TDS deres effektive dækfugemasse SIS440. Både fugemassen og deres effektive epoxy til fastlimning er gennem årerne blevet vurderet af branchen til at være de højest rangerede produkter. Du kan derfor roligt sætte din lid til TDS, når det kommer til både installation, pleje og vedligeholdelse af teakdæk til din båd eller yacht.

Uovertruffen kvalitet

TDS byder på uovertruffen kvalitet, når det kommer til effektive produkter. Specielt deres epoxy til nedlimning roses, og det er ingen overraskelse. Epoxy har stor fremgang på markedet som et højkvalitetsprodukt til mange formål. Hos HF Industri & Marine fører vi et stort sortiment af epoxyprodukter til diverse formål. Hertil fører vi også diverse åndedrætsværn og tilbehør, så du altid kan passe godt på dig selv og dine medarbejdere. 

Som nogle af de første i Danmark, startede HF Industri & Marine import af epoxy og epoxyprodukter. Derfra er vores ekspertise vokset, og vi samarbejder og forhandler nu mange af branchens største og bedste producenter. Vores sortiment følger med det innovative marked, hvilket bl.a. kan ses i vores store udvalg af krympeplast.

Fokus på den gode service og høje kvalitet

Hos HF Industri og Marine har vi fokus på høj kvalitet og god service. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor har vi lagt kræfter i at levere en god og intuitiv webshop, der gør det nemt og sikkert at handle hos os online. Vi garanterer effektive produkter af høj kvalitet, samt teknisk rådgivning af professionelt personale.

Med mere end 30 års ekspertise og erfaring, er vi glade for at tilbyde rådgivning og vejledning, når der er brug for det. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, skulle behovet opstå. Du kan let finde vores kontaktinformation ved at klikke her.