Klude

Hos HF Industri & Marine lagerfører vi en bred vifte af lækre poleringsklude i flere størrelser og materialer. Alle kludene kan bruges til at påføre rensemidler og polere båden, når du vil skabe et flot og ensartet udtryk hver gang. Blandt sortimentet finder du både kvalitetsrige poleringsklude og mikrofiberklude, som er bløde og effektive.

Gå på opdagelse i vores udvalg af klude og oplev de forskellige polerings- og mikrofiberklude. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, eller har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Bløde poleringsklude og mikrofiberklude

Hvad enten båden skal gennem en grundig rengøring eller en polering, er en poleringsklud i mikrofiber et godt værktøj. Den giver nemlig et godt resultat, ligesom dens bløde materiale er skånsom mod båden. På den måde kan du opnå det bedst mulige resultat, når du skal rengøre eller polere båden.

Blandt vores sortiment finder du flere klude i forskellige størrelser og kvaliteter. Du finder blandt andet poleringsklude på 50 x 70 cm, ligesom du finder mikrofiberklude i 40 x 40 cm. Fælles for alle er, at de består af kvalitetsrige og ultrabløde materialer, der gør polering og rengøring til en leg.

Find alt til rengøring og polering af båden

Hos HF Industri & Marine udvælger vi nøje vores sortiment, og vi lagerfører en bred vifte af anerkendte brands. Blandt vores sortiment kan du finde alt til rengøring og polering af båden. Foruden poleringsklude kan du opnå en komplet polering eller rengøring med rense- og polermidler fra 3M eller Epifanes.

Hvis du, ligesom os, sætter pris på at vedligeholde og pleje din båd, kan du desuden tage et kig på vores store udvalg af bundmaling og propelbeskyttelse fra populære mærker såsom Seajet og Coppercoat.

Kontakt os og få kompetent vejledning!

Det kan være svært at finde det helt rigtige produkt, når det angår vedligeholdelse og pleje af båden. Derfor tilbyder vi altid suveræn teknisk rådgivning, hvor vi hjælper dig med at finde det helt rette produkt. Med mere end 25 års erfaring i branchen deler vi glædeligt ud af vores faglige ekspertise. Det gælder både til privat- og erhvervskunder. 

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til dit forestående projekt, og vi sætter altid en ære i at yde god service. Vores dygtige kundeservice bestræber sig naturligvis efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.