Polere og rensemidler

På denne side finder du vores udvalg af diverse polerings- og rensemidler fra mærket Epifanes. Du finder bl.a. deres populære Seapower serie. På siden finder du også de effektive 3M poleringsmidler til gelcoat m.m. Til påføring finder du også polerings- og mikrofiberklude i professionel kvalitet. Fælles for alle produkterne er deres høje kvalitet og veltestede effektivitet.

Vores sortiment byder på alt, du har brug for, for at opnå en exceptionel vedligeholdelse og polering af diverse poleringer af gelcoat overflader. Du finder forbehandlingsprodukter i form af grove poleringsmidler, der fjerner ridser m.m. fra overflader, og gør det blankt og modtageligt over for ny og effektiv polering og voks.

Alt til vedligeholdelse, rengøring og polering

Om du blot skal genopfriske med en god rengøring, eller om der skal gang i den helt store polering, så har vi produkterne til dig. 3M byder på kvalitetsprodukter til diverse formål, og sørger for, at du kommer godt fra start til enhver opgave. For en effektiv polering og vedligeholdelse anbefales deres Heavy Duty Cut Compound efterfulgt af din ønskede bådvoks eller poleringsmiddel.

Epifanes højtelskede Seapower serie byder på effektiv rengøring og voks, der tilsammen er et flittigt all-in-one produkt. Produkterne er nemme at påføre, og de giver beskyttelse og glans i op til flere måneder. Produkterne fjerner effektivt oxidering, skidt og mindre mærker, samtidig med, at det polerer gelcoat overflader til høj glans - såsom et gelcoat fribord eller et gelcoat dæk. For flot og effektiv polering anbefaler vi en dedikeret poleringsklud, der hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat.

Alt til den dedikerede bådejer og industrien

Hos HF Industri & Marine har vi over 30 års erfaring, der hjælper os med at udvælge og forhandle markedets bedste produkter. Vores store sortiment byder derfor på produkter af højeste kvalitet til den dedikerede bådejer samt industrien. Vi fører et bredt sortiment af diverse maling, lak og dæksmalinger i forskellige kvalitetsmærker, samt nødvendigt beskyttelsesudstyr.

I vores sortiment finder du også alt inden for vakum og infuseringsmaterialer fra PRO-VAC, der er en af branchens førende leverandører af produkter til kompostindustrien. PRO-VAC er et glimrende eksempel på vores dedikation til produkter af høj kvalitet og god holdbarhed. Derfor kan du altid være sikker på gode og effektive produkter, når du handler hos HF Industri & Marine.

Kontakt os allerede i dag!

Hos HF Industri & Marine deler vi gerne ud af vores viden og ekspertise i faget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvad end du søger produktvejledning, har spørgsmål til noget i vores sortiment eller noget helt tredje. Du kan let finde vores kontaktinformation ved at klikke her.

Handler du hos os, er du sikker på at få dine varer hurtigt og sikkert. Vi tilbyder nemlig altid hurtig levering, og mange andre fordele, som du ikke vil gå glip af. Vi glæder os til at høre fra dig!