Skrabejern

Et skrabejern er et uundværligt stykke værktøj, hvis du skal i gang med renovere din båd. Med den kan du nemt og effektivt fjerne det eksisterende lag bundmaling eller lak. Du kan bruge PRScraber til at skrabe gammel maling af vinduer, døre, gulve eller andet.

Hos HF Industri og Marine fører vi skrabejern fra PROScraber. I udvalget finder du selvfølgelig også klinger til jernet, som er særligt gode til at fjerne maling, lak og bundmaling. Jern og klinger fra PROScraber går du aldrig galt i byen med.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Skrabejern og klinger fra PROScraber er det ideelle værktøj

Godt værktøj gør renoveringsarbejdet nemmere – og vores skrabejern fra PROScraber er ingen undtagelse. Selve jernet kan tilsluttes en støvsuger. På den måde sviner du mindst muligt, når du skal til at afrense lak, maling eller bundmaling. Samtidigt gør tilslutningen til en støvsuger også, at det skåner miljøet og dig selv mest muligt og som er et krav på alle danske havne.

Klingen til skrabejernet er fremstillet af wolframcarbid, som forlænger holdbarheden på den væsentligt. Wolframcarbid er en del kraftigere end hårdtmetal – derfor holder det længere.

Produkter til istandsættelse fra start til slut

Hos HF Industri & Marine har vi en mangeårig viden om bådindustrien samt renovation og vedligeholdelse af både til privat og erhverv. Derfor ved vi, hvad det kræver af udstyr og materialer, hvis du skal i gang med et sådant projekt.

Inden du går i gang med at renovere, skal du have fat i en fugtmåler. På den måde ved du, om det, du skal istandsætte, er tørt nok til at kunne blive malet eller lakeret. Det kan også være du skal lime forskellige materialer sammen. Her anbefaler vi vores MMA lim, som er god til alle typer limninger, der kræver høj styrke, fleksibilitet og ydeevne.

Skal du montere paneler i din renovering af din båd, kan du bruge vores metal clips. Montering af paneler kan gøres på mange måder. Hvis du leder efter en nem og effektiv måde at gøre det på, er clips en god og sikker løsning. Det er også nemt at fjerne igen, og giver dig altså stor fleksibilitet ift. at fastmontere paneler.

Hos HF Industri & Marine kan du leje maskiner og andet udstyr

Det kan være en stor mundfuld at skulle ud og investere i alle de mange maskiner på markedet, hvis du skal i gang med istandsætte din båd. Derfor tilbyder vi hos HF Industri & Marine udlejning på en lang række maskiner, som fx hedvandsrenser, nåddefræser og fugtmåler.

Maskinerne kan både hentes på vores adresse eller sendes med GLS eller Danske Fragtmænd afhængigt at størrelse. Med undtagelse af Gel Coat-høvlen, som skal lejes i min. 4 dage, udlejes maskinerne på dagsbasis, og du betaler først efter returnering af maskinen, nemt ikke?

Hvis du ønsker at udleje en maskine eller bare at vide mere om vores produktsortiment, kan vi kontaktes på tlf. +45 62 20 13 12 eller via mail til [email protected]. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt, så du ikke skal vente alt for længe med at komme videre med dit projekt.