Fugtmåleren

Skal du i gang med at reparere eller male din båd, og er du i tvivl om, der er fugt? Så skal du have fat i en fugtmåler, inden du kaster dig ud i projektet. Hos HF Industri & Marine har vi fugtmålere til både træ og glasfiber. I udvalget finder du Tramex Skipper PLUS- og Tramex Skipper 5-fugtmålere, som hver dækker lidt forskellige behov.

Det er helt essentielt, at dit emne er tørt nok, inden du går i gang med et male- eller lakeringsarbejde. Dette gælder også, hvis du skal i gang med en osmose-behandling. På den måde sikrer du dig den bedste vedhæftning, og dermed får du også det bedste resultat.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Tramex Skipper PLUS og Skipper 5 – førsteklasses fugtmåler

Det er vigtigt altid at måle bådens fugtniveau, inden du går i gang med istandsættelsesarbejdet. Dette gælder især for osmose-behandlinger. I vores udvalg af fugtmålere finder du lige nu Tramex Skipper PLUS- og Skipper 5-modellerne.

Skipper PLUS-modellen er en fugtighedsmåler i lommeformat. Den er designet til at lokalisere og påvise fugt i skibsskrog og fittings, hvad end det gælder glasfiber (GRP) eller træ. Skipper 5-modellen kan måle fugt gemt i glasfiber, bådskrog, dæk, ruftag inkl. sandwich- og kernestrukturer. Den giver både en overfladisk og dyb måling for at fastslå dybden af fugtigheden.

Husk, at du altid kan leje udstyr hos os, hvis du på nuværende tidspunkt ikke har brug for at investere i diverse maskiner og udstyr.

Alt nødvendigt værktøj til istandsættelse og vedligeholdelse af både

Det kræver det rette, professionelle værktøj at istandsætte og vedligeholde både. Heldigvis kan du finde alt, hvad du har brug for hos HF Industri & Marine.

I vores sortiment finder du både nåddefræsere og TDS-værktøj, skrabejern samt Gel Coat-høvle. Alt sammen værktøj, der er godt at have ved hånden, hvis du skal i gang med istandsættelse af din båd.

Et skrabejern er effektivt til at fjerne eksisterende bundmaling. En nåddefræser kan bruges til opfræsning af gamle fuger i et teakdæk, og en Gel Coat-høvl bruges til at fjerne gelcoat for at minimere slibning.

Få vejledning i brug af maskiner hos HF Industri & Marine

Ønsker du at vide mere, om de forskellige fugtmålere eller andet værktøj i vores sortiment, brugen af det eller mere teknisk vejledning i, hvilke produkter du skal vælge, må du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 62 20 13 12 eller skriv en mail til [email protected].

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og vi står altid klar til at rådgive privat- eller erhvervskunder, uanset hvad det måtte dreje sig om. Vores medarbejde har en indgående viden om vores produktlinje, og kan derfor med garanti hjælpe og vejlede dig til det rette produkt eller den rette løsning.