Glasfiber

Glasfiber er et stærkt materiale, som man kan bruge til et væld af formål. Derfor har vi hos HF Industri & Marine også et meget bredt udvalg af glasfibervæv, som man kan bruge i forskellige sammenhænge. Vi fører alle typer af glasfibermåtter, så hvis du står og mangler glasfibervæv til et projekt, tør vi godt garantere dig, at du kan finde noget her på siden, som passer til dit formål.

Herunder kan du læse mere om de forskellige muligheder, og hvad du kan bruge de forskellige slags glasfibervæv til.

23 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad mangler du glasfiber til? Vi har det rette produkt!

Når vi siger, at vi har glasfiber til et væld af formål, så mener vi det virkelig. Glasfiber er nemlig et materiale, som man kan bruge i mange forskellige sammenhænge – selvfølgelig alt efter hvilken slags glasfiber man vælger.

Vi har for eksempel glasfibermåtter, som passer godt til modelbåde og modelfly samt andre lettere konstruktioner. Hvis det er lige netop det, du står og mangler glasfibervæv til, så kan du tage et nærmere kig på vores glasdug på 80 g, som er twillvævet. Vi har også glasfibermåtter, som er ideelle at bruge til kajak eller kano. Her vil vores glasdug, der vejer 170 g og er 1.500 mm bred, være perfekt. Men vi har også andre glasfiberduge, som du sagtens kan bruge til samme formål, ligesom vi også har nogle til både forsegling af agterspejl og ruftag.

Hvis du derimod skal have repareret huller eller revner, monteret et tunnelrør eller lignende, finder du også glasfibervæv hos os, som passer perfekt til lige netop de formål. Og der er flere muligheder endnu, så det er bare med at tjekke vores udvalg ud, så du kan finde lige netop den type glasfiber, der passer til dit projekt.

Er der andet, du mangler?

Hos HF Industri & Marine tilbyder vi et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet epoxy. Og uanset hvilken casting resin du lige måtte stå og mangle, er der en god sandsynlighed for, at du finder den rette hos os. Vi har også forskellige typer kulfiber, som du kan bruge til en bred vifte af formål. Og det er blot nogle få af de mange produkter, som du kan finde hos os.

Vi står altid klar til at hjælpe dig 

Ved HF Industri & Marine har vi et stort fokus på at skabe den bedst mulige oplevelse for alle vores kunder – såvel privat- som erhvervskunder. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at du kan finde frem til lige netop de produkter, som du står og mangler. Men hvis der er noget, som du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til vores tlf. på +45 62 20 13 12, eller du kan sende os en mail til [email protected]. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.