Fyldstoffer

På denne side finder du et stort udvalg af fyldstoffer fra WEST SYSTEM. Fyldstofferne bruges f.eks. til at fortykke epoxyen og derved optimere dens egenskaber alt efter hvilke områder eller opgaver, den skal anvendes til. Anvendelsesområderne kan f.eks. være laminering, spartling, limning m.fl. For alle fyldstofferne gælder det at du selv vurderer hvilken konsistens der er bedst til en specifik opgave.

Vi henviser dog til WEST SYSTEMs skema, hvor du kan få en bedre idé om, hvilken kombination af produkter og blandingsforhold, som fungerer bedst for din forestående opgave.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Fyldstoffer med forskellige densiteter og formål

I vores sortiment af fyldstoffer fra WEST SYSTEM finder du en bred vifte af fyldstoffer, der kan bruges til forskellige formål. Et fyldstof med høj densitet kan med fordel anvendes til små semistrukturelle reparationer og opfyldninger. De færdige reparationer med fyldstoffer er utroligt hårdføre og robuste.

Fyldstofferne med mindre densitet er ideelle til fyldninger af små revner, og det skaber en god fortykkelse i epoxyen og kan bruges som en spartelmasse der er nemmere at slibe, men som forbliver stærke og laver en effektiv fyldning. Diverse fyldstoffer fås i forskellige mængder fra 20 kg helt ned til 50 gram, så du har rig mulighed for at købe efter behov.

En række af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige markedspriser

Som navnet giver anledning til, er WEST SYSTEM et helt system af velegnede epoxyprodukter. Hos HF Industri og Marine er vi lagerførende i hele deres system og ikke blot deres fyldstoffer. Derfor finder du hos os alt fra WEST SYSTEM epoxy, doseringsværktøjer og additiver klar til brug. WEST SYSTEM er kendt for sine høje standarder og gode kvalitet, og de har udviklet deres epoxysystemer til maritimt brugt siden 1971.

Deres succes og store viden inden for faget har gjort dem til en foretrukken leverandør hos mange marineproducenter. Vi ønsker at tilbyde vores kunder branchens bedste produkter, og derfor er WEST SYSTEM blevet en del af vores store sortiment af marineepoxy. Produkterne er fremstillet med effektivitet og brugervenlighed i højsædet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder disse produkter.

Kontakt os for professionel produktvejledning

Brugen af epoxy består af mange produkter, der skal blandes sammen, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket produkt du skal anvendes. Hos HF Industri og Marine var vi blandt de første i Danmark til at forhandle epoxy. Vi har stort kendskab til vores produkter, og vi tilbyder derfor gerne professionel produktvejledning, hvis du skulle have brug for det.

Du kan nemt og hurtigt kontakte os og finde vores kontaktinformationer. Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig, hvad end din forespørgsel går ud på. Vi glæder os til at høre fra dig!