Seajet

 
HF Industri & Marine er dansk distributør af Seajet – højkvalitetsprodukter til din båd!
 

Seajet har et bredt produktprogram indenfor bundmaling både selvpolerende og hård bundmaling til alle typer både og forskellige farvand. Hos HF Industri & Marine har vi valgt at være lagerførende i de bedst anvendelige til svenske forhold. Seajet har almindelig multipurpose epoxy primer til over og under vandlinjen samt en ultra build epoxy primer til osmose behandling og en speciel epoxy primer til aluminium. Derudover har Seajet et stort spekter af forskellige typer bundmaling derfor har HF Industri & Marine udvalgt at være lagerførende i nogle enkelte af dem. Udover Seajet 034 Emperor som kan bruges til både sejlbåde og motorbåde med fart op til 40 knob og til alle typer både inklusiv aluminiumsbåde er en højkvalitets bundmaling der kan holde i op til 2 sæsoner. Seajet 032 Professionel er ligeledes en selvpolerende bundmaling til danske farvande til sejlbåde og motorbåde med fart op til 40 knob men er decideret til det profesionelle marked såsom værfter og bådebyggere. Vi er leveringsdygtige i det fulde sortiment fra Seajet. Der er leveringstid og ekstra fragtomkostninger på de varer som vi ikke er lagerførende i Danmark.

Seajet bundmaling

SEAJET har et bredt produktprogram indenfor bundmaling både selvpolerende og hård bundmaling. Den fås i enten 5 ltr. eller 20 ltr.

Seajet Pellerclean

SEAJET Pellerclean er en miljøvenlig bundmaling specielt udviklet til propeller og trimflaps. Den er selvpolerende og langtidsholdbar

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter fra Seajet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på [email protected] eller på tel. +45 62 20 13 12 

 
Køb produkter fra  Seajet