Plexus

 
HF Industri & Marine er dansk distributør for Plexus
 
Hos HF Industri & Marine tilbyder vi konstruktionslim med høj ydeevne fra ITW Plexus. Konstruktionslimen fra Plexus kan bruges indenfor alle typer limninger hvor der kræves stor styrke og høj fleksibilitet mellem to emner. Lim fra Plexus kan bruges i alle typer industrier, hvor det er nødvendigt at sammensætte flere emner. Det gælder også emner af forskellige typer. Sortimentet fra Plexus er bredt, og der er flere typer lim, alt efter hvor det skal bruges.
 
Lim til flere industrier
 
Limen kan være med til at erstatte, eller fuldstændigt erstatte, forskellige traditionelle metoder inden for sammensvejsning. ITW Plexus har et bredt sortiment af methacrylate lim, som kan bruges til forskellige materialer. De forskellige typer lim har forskellige egenskaber som kan benyttes hvor det giver mest mening. Om det er synlige eller gemte limninger, så holder lim fra ITW Plexus det hele sammen.
 
Marine
 
Indenfor marineindustrien bliver limen fra Plexus brugt bredt i branchen. I marineindustrien kan limen for eksempel bruges til sammensætte sammenlime dæk og skrog på både, pålime stringers til at forstærke konstruktionen og meget mere. Se mere i Plexus Produktkatalog  om de forskellige typer methacrylatlim de har tilgængelige i deres sortiment til marinebranchen.
 
Transport
 
I den større transport industri er limene fra Plexus hurtigt blevet populære da der er nemme at bruge idet man ikke behøver nogen særlig forbehandling af overfladerne og de hæfter hurtigt samt for pålideligheden. Limen bruges meget til at lime paneler, modulære elementer, døre, lamper og andet. Limen hærder hurtigt og er resistent overfor olie, diesel og andet snavs. Ved brug af Plexus MMA lim sparer man både arbejdstid og derved minimerer man produktionsomkostningerne. Se mere omkring brugen i transport branchen i Plexus Transport Brochure.
 
Øvrige anvendelser
 
Udover marinebranchen og transport branchen benyttes Plexus MMA konstruktionslim i stor udstrækning i vindmølle industrien samt til skilte og spa. Se mere omkring anvendelsesmuligheder i vindmølleindustrien i Plexus Wind Power Brochure.
 
Konstruktionslim med høj effektivitet
 
Konstruktionslim fra Plexus er en lim til mange materialer. Uden problemer kan man lime glasfiber, metal, ABS, plast og meget mere. Limen fra ITW Plexus har den store fordel, at emner der skal limes sammen, sjældent behøver nogen form for forbehandling inden der kan limes. Du slipper derfor med besværet ved at skulle rense, udbedre og slibe inden du kan komme videre. Limen har også en hurtig udhærdningstid, hvilket gør den ideel, når der skal arbejdes hurtigt. Alt dette tilsammen giver et produkt som kan være med til at effektivisere arbejdsprocessen, hvilket holder produktionstider og omkostninger nede i det lange løb. Her er der tale om et produkt som virker, både godt og hurtigt.
 

Kontakt

Har du spørgsmål til vores produkter fra Plexus, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvad end du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for specifikke tilbud på [email protected] eller på tel. +45 62 20 13 12