Om os

HF Industri & Marine startede i 1992 af Hans Fokdal og var en af de første importører af epoxy til Danmark. HF Industri & Marine har således over 30 års ekspertise indenfor rådgivning og salg af produkter til kompositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Vi stræber efter at have kvalitetsprodukter på lager og vi samarbejder med de mest kendte udenlandske producenter af laminerings epoxy, epoxylim, vakum materialer , akryllim/methacrylate , kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse , lak og maling  samt HF Shrinkfilm - kympeplast til industri og indpakning.

Vores kundesupport team arbejder hårdt på hver dag, at yde god teknisk support og ekspedering af ordre fra dag til dag. Vores lager og pakke team, knokler hver dag, for at pakke ordre og booke fragter så vi kan garantere korte leveringstider.

Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider. Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen til HF Industri & Marine ApS