Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow
 

Plexus

Hos HF Industri & Marine tilbyder vi konstruktionslim med høj ydeevne fra ITW Plexus. Konstruktionslimen fra Plexus kan bruges indenfor alle typer limninger hvor der kræves stor styrke og høj fleksibilitet mellem to emner. Lim fra Plexus kan bruges i alle typer industrier, hvor det er nødvendigt at sammensætte flere emner. Det gælder også emner af forskellige typer. Sortimentet fra Plexus er bredt, og der er flere typer lim, alt efter hvor det skal bruges.

Lim til flere industrier

Limen kan være med til at erstatte, eller fuldstændigt erstatte, forskellige traditionelle metoder inden for sammensvejsning. ITW Plexus har et bredt sortiment af methacrylate lim, som kan bruges til forskellige materialer. De forskellige typer lim har forskellige egenskaber som kan benyttes hvor det giver mest mening. Om det er synlige eller gemte limninger, så holder lim fra ITW Plexus det hele sammen.

Marine

Indenfor marineindustrien bliver limen fra Plexus brugt bredt i branchen. I marineindustrien kan limen for eksempel bruges til sammensætte sammenlime dæk og skrog på både, pålime stringers til at forstærke konstruktionen og meget mere. Se mere i Plexus Produktkatalog  om de forskellige typer methacrylatlim de har tilgængelige i deres sortiment til marinebranchen.

Transport

I den større transport industri er limene fra Plexus hurtigt blevet populære da der er nemme at bruge idet man ikke behøver nogen særlig forbehandling af overfladerne og de hæfter hurtigt samt for pålideligheden. Limen bruges meget til at lime paneler, modulære elementer, døre, lamper og andet. Limen hærder hurtigt og er resistent overfor olie, diesel og andet snavs. Ved brug af Plexus MMA lim sparer man både arbejdstid og derved minimerer man produktionsomkostningerne. Se mere omkring brugen i transport branchen i Plexus Transport Brochure..

Øvrige anvendelser

Udover marinebranchen og transport branchen benyttes Plexus MMA konstruktionslim i stor udstrækning i vindmølle industrien samt til skilte og spa. Se mere omkring anvendelsesmuligheder i vindmølleindustrien i Plexus Wind Power Brochure.

Konstruktionslim med høj effektivitet

Konstruktionslim fra Plexus er en lim til mange materialer. Uden problemer kan man lime glasfiber, metal, ABS, plast og meget mere. Limen fra ITW Plexus har den store fordel, at emner der skal limes sammen, sjældent behøver nogen form for forbehandling inden der kan limes. Du slipper derfor med besværet ved at skulle rense, udbedre og slibe inden du kan komme videre. Limen har også en hurtig udhærdningstid, hvilket gør den ideel, når der skal arbejdes hurtigt. Alt dette tilsammen giver et produkt som kan være med til at effektivisere arbejdsprocessen, hvilket holder produktionstider og omkostninger nede i det lange løb. Her er der tale om et produkt som virker, både godt og hurtigt.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkter fra ITW Plexus, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 62 20 13 12 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi svarer gerne på spørgsmål, og er klar til at guide dig igennem processen. Vi sætter stor ære i at kunne levere professionel service og produkter i topklasse. Derfor er det også muligt at købe konstruktionslim fra ITW Plexus hos HF Industri & Marine.

 
Link til ITW Plexus, England  http://www.itwplexus.co.uk/
 
 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK