Handelsbetingelser

 

Generel information:

Salg fra www.hfmarine.dk sker fra nedenstående adresse:

HF Industri & Marine ApS

Gotlandsvej 6

5700 Svendborg

Kundeservice hos HF Industri & Marine ApS kan kontaktes på:

Telefonnummer +45 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected]

Kundeservice holder åbent mandag til torsdag kl. 08:00-16 fredag kl. 08:00-15:00. Lørdag, søndag og helligdage er lukket.

Vær opmærksom på at der ikke er nogen udstilling og ej heller kan foretages detailsalg på vores adresse.

 

Definitioner:

Aftalens parter betegnes som følger.  ”Køber” den fysiske person som hovedsageligt handler udenfor sit erhverv og som ved afgivelse af ordre til Hf Industri & Marine afgiver et købstilbud på levering af bestemte varer. HF Industri & Marine anvendes som den fysiske eller juridiske person, som var ordrebekræftelse, accepterer Købers bestilling og sælger de varer samt betegner den hjemmeside hvorfra varerne præsenteres og bestilles.

 

Bestilling HF Industri & Marine:

www.hfmarine.dk kan du handle 24 timer i døgnet. Du vælger de varer du vil købe og lægger dem i indkøbskurven. Du kan hele tiden tjekke indholdet af din ordre samt prisen for varerne. Fragtprisen bliver først udregnet når du er klar til betaling. Ordrer behandles mandag til fredag. 

Når du har lagt en ordre hos HF Industri & Marine vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Der er ikke indgået nogen købsaftale med HF Industri & Marine før du modtager denne ordrebekræftelse.

 

Priser:

Alle priser hos HF Industri & Marine er i Danske kroner inkl. 25% moms og er gældende indenfor Danmarks grænser. Priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Der tages forbehold for eventuelle fejl i priser, levering, udsolgte varer, trykfejl mm. Skulle der være fejl kontakter vi dig direkte for at tilbyde dig den korrekte vare til den korrekte pris samt oplyse leveringsdatoen. Er vi ikke i stand til at komme i kontakt med dig forbeholder vi os retten til ikke at acceptere dit købstilbud.

Ved nogle ordrer er der en fragtpris som varierer alt efter indhold, størrelse og vægt på ordren. Fragtprisen vil fremgå af ordrebekræftelsen.

 

Betaling:

Vi tilbyder flere forskellige betalingsformer og accepterer følgende kreditkort:

Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, MobilePay

Betalingen bliver trukket når ordren er afsendt fra vores lager.

Såfremt du ikke har mulighed for at betale med kreditkort MobilePay, kan du betale via en bankoverførsel. Dette skal aftales direkte med os.

Fakturabetaling og EAN-betaling er kun tilgængelige for virksomheder.

 

Levering:

Vi leverer varer til adresser i Danmark. Ved ordrer med levering til Grønland og Færøerne er der specielle fragtpriser, kontakt os på [email protected] såfremt du har en ordre der skal leveres til Grønland eller Færøerne.

Lagervarer afsendes som hovedregel hurtigst muligt og oftest kan du forvente at modtage din varer 1-3 dage efter bestilling. Såfremt en vare skulle være i restordre eller have en ændret leveringstid, vil du modtage information herom via vores kundeservice.

Vær opmærksom på at du selv bærer risikoen for varen efter at levering er sket. Såfremt emballagen er beskadiget, bør du afvise at modtage ordren.

Vi sender størstedelen af vores varer med GLS. Ved almindelig forsendelse med GLS  Pakkeshop er fragten kr. 39,-. Ved forsendelse til GLS Pakkeshop, og køb over 1000 kr. er leveringen gratis.
Du kan også vælge GLS til privat adresse. Prisen er kr. 79,- inkl. moms. Er du ikke hjemme når GLS afleverer pakken og den stilles uden kvittering er det under eget ansvar. 

Såfremt ordren ikke kan sendes med GLS vil du vil blive oplyst din fragtpris på din ordrebekræftelse og merudgiften på fragten opkræves inden pakken afsendes fra vores lager.

En stor del af vores varesortiment går under betegnelsen ”farligt gods”. Vores varer sendes henholdsvis med Danske Fragtmænd eller GLS.

Som udgangspunkt faktureres fragten på alle de varer der sendes med Danske Fragtmænd til en firmaadresse i forhold til følgende fragtpriser:

0-5 kg.                kr. 90,-

5-10 kg.             Kr. 120,-

10-15 kg.           Kr. 160,-

15-20 kg.           Kr. 170,-

Ved levering over 20 kg. Gælder Danske Fragtmænds priser, som beregnes efter postnummer. Vores fragtberegner kan ikke udregne disse priser hvorfor taksterne herfor er vejledende. Det samme gælder såfremt ordren grundet størrelse skal sendes i mere end én pakke. Endelig fragtpris vil fremgå af ordrebekræftelsen

 

Afhentning:

Du kan vælge selv at afhente dine varer hos HF Industri & Marine, Gotlandsvej 6, 5700 Svendborg.

 

Udlejning af maskiner/værktøj.

Det er muligt at leje nogle af vores maskiner. Maskinen sendes med GLS eller danske fragtmænd afhængig af størrelse - Lejer betaler fragten. Opgørelse og fakturering af leje/fragt fremsendes efter returnering af maskinen. Det er også muligt at afhente og aflevere maskinen på vores adresse. Vær opmærksom på at gelcoat høvlen lejes ud for et minimum af 4 dage. Øvrige maskiner lejes ud pr. dag. 

 

Fortrydelsesret:

Ønsker du at afbestille din ordre skal dette ske via hjemmesiden eller pr. telefon på +45 62 20 13 12.

Er varen afsendt til dig, har du 14 dages fortrydelsesret når du handler hos HF Industri & Marine. Fristen for fortrydelsesretten løber fra den dato forbrugeren modtager varen. Du skal pakke varen forsvarligt ind ved returnering idet du selv har ansvaret for varen indtil den er modtaget hos HF Industri & Marine.  Det anbefales at du gemmer en kvittering på forsendelsen.

Vi anbefaler, at du benytter GLS eller PostNord for at gøre det muligt at spore pakken, i tilfælde af at den skulle blive væk under returforsendelsen.

Bemærk at varer sendt uden omdeling, porto eller pr. efterkrav nægtes modtagelse hos HF Industri & Marine.

Du skal vedlægge dokumentation for dit køb samt udfylde vores returseddel og vedlægge den forsendelsen sammen med en kopi af fakturaen. Klik her for at hente vores standard Returseddel

Betingelsen for at benytte sig af fortrydelsesretten er at varen returneres i fuld stand og original emballage. Såfremt varen har været taget i brug, bortfalder fortrydelsesretten.

Ved modtagelse af returvarer foretager vi en vurdering af en eventuel værdiforringelse såsom ødelagt vare, ødelagt emballage, forkert håndtering af varen mm. Varens stand har indflydelse på hvorvidt du får fuldt købsbeløb returneret eller om der bliver fratrukket en procentsats for beskadiget vare.

Såfremt vi modtaget en vare retur fordi den ikke er afhentet forbeholder vi os retten til at fratrække de fragt- og håndteringsudgifter som er forbundet hermed.

OBS:

Specielt tonede produkter og afklippede produkter tages ikke retur

Produkter specielt fremstillet til dig eller bestilt hjem specielt til dig kan ikke returneres.

 

Reklamationsret:

Når du handler hos HF Industri & Marine har du 24 måneders reklamationsret.

Det betyder at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage som er direkte opstået ved forkert håndtering, forkert opbevaring, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Ved reklamationer anbefaler vi at du reklamerer så hurtigt som muligt og giver HF Industri & Marine besked i rimelig tid og inden 2 måneder efter at fejlen blev opdaget.

Benyt vores reklamationsformular.

Bemærk at varer sendt uden omdeling, porto eller pr. efterkrav nægtes modtagelse hos HF Industri & Marine. Godkendes reklamationen dækker HF Industri & Marine fragten på den mindst bekostelige standardlevering anbefalet af Hf Industri & Marine.

Der henvises i øvrigt til Købelovens bestemmelser vedrørende reklamationer.

 

Tilbagebetaling ved returnerede varer:

Når vi tilbagefører betalinger, benytter vi altid det samme betalingsmiddel, som er blevet brugt ved betalingen af ordren medmindre andet bliver aftalt. Vi krediterer ikke fragten.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

www.hfmarine.dk har gjort det nemt tilgængeligt at få relevant information omkring vores produkter igennem links til andre websites. Disse websides er udenfor HF Industri & Marines kontrol og vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

www.hfmarine.dk afgiver ikke selvstændig garanti for varerne og du kan som køber kun opnå de garantier som producenterne af de pågældende varer udsteder.

 

Klageadgang:

Ønsker du at klage over dit køb skal dette ske skriftligt ved direkte henvendelse til Hf Industri & Marine på vores E-mail: [email protected].

 

Andre forhold:

Vi gør vores bedste for at alle informationer på vores hjemmeside løbende bliver opdaterede- Der kan dog ske fejl i priser, antal, tilbud, beskrivelser og andet. Såfremt vi opdager en fejl, kontakter vi dig snarest muligt og kan vi ikke få kontakt til dig forbeholder vi os retten til at annullere dit tilbud.

Force Majeure: vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtigelser i henhold til betingelserne såfremt dette skyldes begivenheder, som ligger ud over vores rimelige forhold.

Misbrug: Misbrug af www.hfmarine.dk medfører en politianmeldelse.

 

Særlige betingelser for erhvervskunder:

 • Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.
 • Reklamationsretten for erhvervskunder er 12 måneder.
 • Fragten betales af køber og varer under betegnelsen farligt gods afsendt med fragtmand tillægges kr. 115,- i gebyr.
 • Der tillægges gebyr på kr. 50,- ved ordrer under kr. 250,-.
 • Såfremt varen skal sendes direkte til en privatkunde, tillægges der kr. 50,- i gebyr.
 • Medmindre andet er aftalt, er betalingsbetingelserne netto kontant + 0 dage.
 • Ved for sen betaling tillægges der 2% i renter pr. løbende måned.
 • Ved fejlleverancer skal der reklameres senest 3 arbejdsdage efter modtagelsen af varen
 • Vi ombytter defekte varer uden beregning såfremt varen er dækket af garanti.
 • Kreditering af en vare skal altid aftales på forhånd og som udgangspunkt fratrækkes der 10% af varens købspris. Emballagen skal være intakt og ubrudt. Afskårne længder og tonede produkter tages ikke retur.
 • Leveringsomkostninger af en skaffevare/speciel ordre sker for købers regning.
 • Vi dækker ikke omkostninger i forbindelse med udskiftning af en defekt vare.

 

Persondatapolitik:

For at benytte dette website skal du opgive følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse. Vi registrerer dine oplysninger med dit samtykke for at kunne levere varer til dig.

Vi respekterer alle ønsker om at personlige oplysninger skal holdes hemmelige og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig og forsvarlig beskyttelse og behandling af alle de personlige oplysninger vi modtager.

Du har altid mulighed for at få oplyst hvilke data vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os på [email protected] og oplyse navn og adresse. Såfremt du ønsker at vi sletter disse oplysninger, skal du oplyse dette skriftligt pr. mail.

Vi videregiver ikke informationer til trejdepart.

De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige

Vi indsamler kun den data der er nødvendig for at kunne levere den ydelse som efterspørges.

Personoplysninger afgivet på dette websted videregives kun HF Industri & Marines interne afdelinger og eksterne distributører for at de kan levere varen samt eventuelle misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning i tilfælde af at den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel overfor os.

Hvis du har valgt at afhente varen hos en af vores lokale forhandlere, videregives informationen til dem således at de kan udlevere ordren til dig.

Personoplysninger registreres hos HF Industri & Marine og opbevares udelukkende i form af fakturakopi og forsendelsesdokumentation i 5 år såsom loven foreskriver det. Derefter slettes oplysningerne.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

For at optimere brugervenligheden på vores hjemmeside og således gøre det nemmere for vores kunder at navigere på siden fører HF Industri & Marine statistik med brugerne af vores hjemmeside.

Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev benytter HF Industri & Marine dine oplysninger i forbindelser med konkurrencer og markedsføring.

Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, bedes du undlade at benytte dette website.

 

Cookies:

Stort set alle websites benytter sig af cookies. Når du benytter www.hfmarine.dk benytter vi cookies. Cookies er en tekstfil der gemmes på din enhed. Cookies identificerer dig ikke som bruger, men genkender din navigering på sitet og husker eksempelvis login og indkøbskurv. Derved forbedrer de brugervenligheden.

Ønsker du at slette cookies kan du gøre det via indstillinger i din browser.

Fravælger du cookies kan det påvirke funktionaliteten på vores website.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller cookie-politik kan du kontakte os på telefon +45 62 20 13 12 eller E-mail: [email protected].