På lager

Epifanes Polyurethane 2 komponent mat lak 750 gr

Varenummer:
10186
562,00 DKK

Epifanes Polyurethan Clear Satin 750 g Satin Finish

Levering:1-3 dage

Har du spørgsmål til produktet

Epifanes Polyurethan Clear Satin 750 g, glans 40, tilbyder det ultimative i hårdhed. Det er en to-komponent klar halvmat finishlak baseret på umættede polyestere. Lakkens finish har silkemat glans, hårdhed og er helt klar. Epifanes Polyurethan Clear Satin bådlak er ideel til krydsfiner, lakering af epoxyoverflader, salonborde, dørk osv. Epifanes Polyurethan Clear Satin bådlak har fantastiske flydeegenskaber og holdbarhed. Lakken har en høj UV-beskyttelse og slidstyrke der sikrer imod forvitring, kemikalier og tab af glans. De enestående flydeegenskaber gør at denne to-komponente lak er særdeles velegnet til påføring med både pensel, rulle og sprøjte. Denne lak findes også i Gloss - højglans.
Bemærk til påføring med pensel og rulle benyttes Epifanes Penselfortynder til to-komponent lak og maling og til påføring med sprøjte anbefales Epifanes Sprøjtefortynder til to-komponent lak og maling.
Rækkeevne 9m2 pr. 750 g. Vælger du at påføre med sprøjte, kan du med fordel bygge op med den hurtigttørrende PP lak Extra inden du påfører slutlagene med Epifanes Polyurethan Clear Satin.


Specifikationer
Vægt /størrelse750 GR