Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

Epoxysikkerhed

2.1 Epoxysikkerhed

Der er ingen fare forbundet med epoxyer, når de håndteres korrekt, men det er vigtigt at forstå de potentielle farer og tage forholdsregler for at undgå dem.

Farer
Den primære fare forbundet med epoxy er kontakt med huden. WEST SYSTEM-resin kan forårsage moderat irritation af huden og WEST SYSTEM-hærdere kan forårsage alvorlig irritation af huden. Resin og hærdere er også sensibilisatorer og kan forårsage en allergisk reaktion, men det er vores erfaring, at de fleste mennesker ikke er følsomme over for WEST SYSTEM resin og hærdere. Disse farer aftager i takt med, at resin-/hærderblandingerne hærdes helt, men det er vigtigt at huske, at farerne også gælder for slibestøv fra delvist hærdet epoxy. Se materialesikkerhedsdataarkene for at få specifikke produktadvarsler og sikkerhedsinformation.

Forholdsregler 
1. Undgå kontakt med resin, hærdere, blandet epoxy og slibestøv. Bær beskyttelseshandsker og beklædning, når du håndterer WEST SYSTEMs materialer. WEST SYSTEM 831 Beskyttelsescreme giver ekstra beskyttelse til følsom hud og mod allergi. BRUG IKKE opløsningsmidler til at fjerne epoxy fra huden. Brug umiddelbart efter hudkontakt med resin, hærdere, slibestøv fra epoxy og/eller opløsningsmidler WEST SYSTEM 820 Rensecreme til den første afvaskning efterfulgt af vask med sæbe og varmt vand.
Hvis du udvikler udslæt på huden, mens du arbejder med epoxy, skal du holde op med at bruge produktet, indtil udslættet er helt forsvundet. Hvis problemerne opstår igen, når du genoptager arbejdet, skal du holde op med at anvende produktet og søge læge.  


2. Beskyt øjnene mod kontakt med resin, hærdere, blandet epoxy og slibestøv ved at bære øjenbeskyttelse. Hvis du får stofferne i øjnene, skal du øjeblikkeligt skylle øjnene med vand i 15 minutter. Hvis du fortsat føler ubehag, skal du søge læge.   


3. Undgå at indånde koncentrerede dampe og slibestøv. Dampe fra WEST SYSTEM epoxy kan ophobes på uventilerede steder, og der skal sørges for tilstrækkelig ventilation, når der arbejdes med epoxy på aflukkede steder som f.eks. inde i en båd. Når det ikke er muligt at sørge for tilstrækkelig ventilation, skal du bære et godkendt åndedrætsværn. 


4. Undgå indtagelse. Vask dig grundigt, når du har håndteret epoxy, især før du spiser. Hvis du kommer til at synke epoxy, skal du drikke rigeligt med vand — fremprovoker IKKE opkastning. Søg øjeblikkeligt læge. Se førstehjælpsprocedurerne på materialesikkerhedsdataarkene. 


OPBEVAR RESIN, HÆRDERE, FYLDSTOFFER OG OPLØSNINGSMIDLER UDEN FOR BØRNS RÆKKEVIDDE!


Du kan få yderligere sikkerhedsinformation eller data ved at skrive til: EPOXY SAFETY, Wessex Resins & Adhesives Limited, Cupernham House, Cupernham Lane, Romsey, Hampshire SO51 7LF, Storbritannien.

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK