Hurtig levering

30 dages returret

Mere end 25 års ekspertise

Teknisk rådgivning

Omfattende køl reparation

Bådejer Lars Sørensen fra Brøndby Strand fortæller, at der er brugt ca. 800 timer til projektet omkring køl området, både indenbords og udenbords. Som det fremgår af billederne, er det ikke kun en kølreperation, men en forstærkning af hele den centrale del af båden.

Hovedskottet er forstærket på begge sider, samt kølsvinet. Nye røstjern og bundstokke er fremstillet.

Lars Sørensen har anvendt vacuumstøbning til mange af lamineringerne. Vacuumpumpen er ganske simpelt kompresorren fra en gammel fryser, der virker helt fint, kommenterer Lars.

Til projektet er der brugt West System Epoxy.
Ca. 63 kg Epoxy 105/206 og ca. 70 kg glasfiber både Biaxial og UD glas.

Lars Sørensen fortæller: Båden er helt anderledes at sejle i nu, båden sejler lige ud i den blå luft, på toppen af en bølge, lander hun blot med et brag uden vibrationer fra kølen, jeg er ret godt tilfreds med resultatet.

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK