Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

Spækhugger nr. 1

Hos HF Industri & Marine er vi stolte af at have været leverandør af West System Epoxy, glasfibermåtte, PVC Skum plader, Epifanes lak, Epoxyspartel, Epoxyprimer, Polyurethan Yacht Coating og Nonskid Dæksmaling, til renoveringen af Spækhugger nr. 1.

Spækhugger Klubben modtog i 2014 den første Spækhugger som gave fra arvingerne, til ejeren gennem 40 år.

Spækhugger nr. 1, blev søsat i 1969 - tegnet og bygget af Peter Bruun, som hans første båd. Skrog i glasfiber og flush-dæk i glasfiber på krydsfiner. Spækhugger sejlere har arbejdet med den totale renovering af båden, så den atter kunne blive sejlende, efter 10 hårde år under et æbletræ.

Skrog og køl havde det godt, men ellers var det forfra med dæk, de fleste beslag, rig og sejl. Skroget blev tømt og slebet ind- og udvendigt. Nye skot og dæksbjælker monteret og nyt dæk lagt. Aptering og cockpit blev bygget op forfra. Skrog og køl er spartlet, primet og malet.

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK