Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

DanaDynamics - Droneprojekt

Hos HF Industri & Marine er vi stolte af at have været leverandør Af epoxy fra PRO-SET, kulfiber og PRO-VAC varkumeringsmaterialer mm. til DanaDynamics fremstilling af søopmålingsdronen ASV-S Survey.

 

Dronen er bygget på DanaDynamics maritime drone-platform. Den er fremstillet i kulfiberkomposit. Kulfiberen er kendetegnet ved en høj grad af styrke, stivhed og høj kemisk modstand, samtidig med at den har en lav vægt. Derudover er der brugt PRO-SET 176/276 som er stødabsorberende. På denne måde har man sikret at man får en robust konstruktion som er energibesparende og har et lavt deplacement.

Man har i processen arbejdet med infusering, hvor der er blevet brugt materialer fra PRO_VAC. Infuseringsmetoden sikrer en effektiv gennemvædning af kulfiberen, samtidig med at man kun bruger den nødvendige mængde epoxy og dermed sikrer lavest mulig vægt.

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK