Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

 
HF Industri & Marine er dansk distributør af Soteco
 

Soteco S.p.a. er etableret i 1978 og er idag én af verdens førende inden for fremstilling af kemiske produkter.

Soteco Gruppen har sidenhen grundlagt SotecoFoam, som udelukkende tester og udvikler hårdt, strukturelt skum/afstandsmateriale.

Fordi Soteco tilbyder den bedste kombination af stor alsidighed, lethed, langsigtede løsninger, praktiske produkter og lave omkostninger, anvendes Soteco´s komposit/skum paneler til mange industrielle og civile formål.

De vigtigste fordele ved Soteco skum er:

  • Høj grad af stivhed og styrke
  • Meget lav vægt.

SotecoFoam leverer en bred vifte af produkter, der opfylder specifikke applikationer, hvor forskellige tykkelser, tætheder, dimensioner og egenskaber ønskes. Produktsortimentet består af innovative udvidede strukturelle paneler fremstillet af fine lukkede celler egnet til transport industri, luftfart, marine og for alle de områder, der kræver brandhæmmende material

   
FenixFoam®
 

Det strukturelle panel fremstillet af fine lukkende celler egnet til transportindustri, luftfart, marine og for andre områder, der kræver brandhæmmende materialer.
FenixFoam® særlige formulering indeholder bl.a. forskellige mineralske fyldstoffer som hindrer spredning af ild, og kun gør, at der udvikles let røg.

MouldFoam®

Udviklet og produceret til fremstilling af modeller, prototyper og industrielle forme. Materialet viser en fremragende bearbejdelighed, både med traditionelle værktøjer, og med de mest avancerede nye generationer af maskiner.
Materialet har en utmärkt formbarhet, både med traditionella verktyg och med de mest avancerade nya generationerna av maskiner.
Takket være dens høje isotropi, kan materialet anvendes til mange forskellige typer udstyr og tilspænding er uafhængig af produktionsretning. De bearbejdede overflader viser en meget lille porøsitet, især når kvaliteterne med højere tæthed anvendes.
MouldFoam® leveres i forskellige densiteter for at tilfredsstille de forskellige endelige anveldelser af produktet.

AtlasFoam®
Opskummet materiale med lukkede celler fremstillet af en reticulated polyme af høj styrke og sejhed i forhold til tæthed.

AtlasFoam® er velegnet som kernemateriale i strukturelle sandwich konstruktioner, ideel til forskellige applikatiner i den maritime industri, rumfart, vindenergi og for andre sektorer, hvor lethed og høj resistens er påkrævet, samt modstand mod miljøpåvirkninger. (interne eller eksterne miljøer, kontakt med vand, tilstedeværelse af olie, etc.)

CrioFoam®

Strukturelt skum kendetegnet ved en lav varmeledningsevne med energibesparelse på op til 20%. Skummet er sammensat af polymerstrukturer af krydsbundet høj densitet, hvilket giver en fremragende modstandsdygtighed over for styren, velegnet til umættet polyester resin, epoxt resin, og vinylester resins. Den ensartede og fine struktur sikrer ikke alene fremragende termiske egenskaber, men også fremragende mekaniske egenskaber og dimensionsstabilitet. CrioFoam® fås med DIN B2-standarden.

Densitet

De mange former for skum giver store muligheder for at kunne vælge den bedste balance af lethed, modstand og mekaniske egenskaber til uendeligt mange brancher og produkter.

Stabilitet

Takket være deres eksklusive formel er skum fra Soteco den bedste løsning til langtidsholdbare produkter. Faktisk er der ingen sekundære reaktioner ved Soteco skum, der fører til dimensionale ændringer.

Styrke:

Vores materialer tilbyder høj mekanisk styrke i forhold til deres massefylde.

Isolering:

SotecoFoam paneler tilbyde en høj grad af varmeisolering. Ikke alene er de cellestrukturerne kernerne resistente og holdbare, men er også miljømæssige forsvarlige.

Vandabsorption

Soteco Foam har en lav vandoptagelse. Derfor er sandwich-paneler fremstillet med SotecoFoam egnet til alle former for projekter; transport, skibsindustrien, hav-og vindenergi-sektoren.

Kompatibilitet

Alle Soteco´s typer af skum er kompatible med alle former for resiner, der normalt anvendes til produktion af kompositmaterialer. Dette giver et utal af muligheder for tilpasning og optimering af produktionsprocesser.

Alle produkter fra SotecoFoam er farvet i forskellige nuancer. Dette gør produkterne lette at genkende i.f.t. de forskellige tætheder og derved også i f.eks. produktionsfasen. Farven ændrer ikke på nogen måde funktionerne af produkterne.

Paneler fås i kalibreret plader af forskellige tykkelser. Overflader kan være glatte eller fremstilles i forskellige mønstre.

Produkterne fra SotecoFoam anvendes hovedsagelig til fremstilling af komposit sandwich strukturer såsom fyldninger/hulrum og distancemateriale. Produkterne kan kombineres med forskellige andre materialer: plast forstærket med glasfiber, kulfiber, metaller, lamineret plast, o.l

Kontakt

Har du spørgsmål til vores produkter fra Soteco, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel. +45 62 20 13 12

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK