Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow

 
HF Industri & Marine er skandinavisk distributør af NMG
 

NMG er specialiseret i at fremstille høj kvalitets glasfibermåtter til compositindustrien. NMG er certificeret efter UKAS- ISO9001-2000 og alle produkter er godkendt efter Lloyd´s det gælder syede, vævede og huggede måtter. I øjeblikket arbejdes der også på at få godkendelser fra Gemanischer Lloyd`s.

NMG bliver i dag solgt World Wide af agenter, HF Industri & Marine har påtaget sig opgaven at sælge NMG i Skandinavien.

Vi lagerfører i dag de mest kende typer af vævede, syede (multiaxiale), unidirektionale og huggede glasfibermåtter. Vi er således lagerførende i e-glas, kulfiber og kevlar. Udover de glasfiberprodukter der kan findes på vores webshop har vi et meget stort sortiment som henvender sig direkte til industrien. Kontakt os for at høre mere herom.

Ønskes andre typer end de ovennævnte, kan vi hurtig være behjælpelig med prøver eller forslag til opbygning.

NMG's linie af produkter strækker sig over især marine-, vindmølle-, bil- og konstruktionsbranchen etc.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter fra NMG, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel. +45 62 20 13 12 

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK