Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow
 
HF Industri & Marine er dansk distributör af ALEXSEAL Yacht Coatings – højkvalitetsprodukter til din båd!
 

HØJ PROFESSIONEL KVALITET - KOMPLETTE MALINGSSYSTEMER - GLOBAL TEKNISK VEJLEDNING - INNOVATION

ALEXSEAL® Yacht Coatings tilbyder et komplet system af premium malingspordukter som er sammensat af den højeste kvalitet af farvepigmenter, opløsningsmidler, urethane resiner og UV filtre for at skabe nogle af de mest avancerede topcoats i marine industrien. Med et hold af professionelle teknikere og mere end 100 års erfaring repræsenterer ALEXSEAL® Yacht Coatings de produkter i marine industrien med den bedste kombination af slutresultat, udseende, holdbarhed og vedligeholdelsesmuligheder.

HF Industri & Marine ApS er lagerførende i hele systemet fra epoxyspartel, high build epoxy primer, epoxyprimer til en suveræn topcoat med utrolig flotte flydeegenskaber og høj glans.

Alexseal er valget til den der gerne vil have et produkt og et resultataf høj og langtidsholdbar kvalitet. Alexseal kan kun påføres med sprøjte og vi anbefaler derfor at det er profesionelle som arbejder med produkterne.

 

Har du spørgsmål til vores produkter fra Alexseal, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

 

Kontakt os for information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel. +45 62 20 13 12 

 
Se også mere på www.alexseal.com
 
 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK