Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow
 
HF Industri & Marine är dansk distributør af Teakdecking Systems – højkvalitetsprodukter til din båd!
 

TDS SIS440 Fugemasse og tilbehør

Hos HF Industri & Marine finder du et stort udvalg af fugemasse samt tilbehør fra Teakdecking Systems. Teakdecking System anses som nogle af de første til at præfabrikere teakdæk og indvendige gulve til lystyachter. Samtidigt har producenten også fremstillet en række af produkter som fugemasse og epoxylim og plejeprodukter. Produkterne har siden cementeret sig som nogle af markedets bedste løsninger, når det gælder fugemasse og andre vedligeholdelsesprodukter.

Produkter til teakdæk

I vores produktudvalg finder du blandt andet fugemasse, epoxylim og tilbehør med et stort udvalg af bl.a. fugepistoler. Produkterne er kendetegnet ved deres høje kvalitet samt lange levetid. Tag derfor et kig på vores store udvalg af varer fra en af markedets førende producenter til yachtindustrien.

TDS SIS440 Fugemasse

TDS leverer, som tidligere skrevet, en af markedets bedste fugemasser. Teakdecking Systems har skabt en primerfri fugemasse i aller højeste kvalitet, som kan anvendes til bådens teakdæk. Fugemassen fås i henholdsvis 310 ml. og 600 ml, hvor du kan vælge mellem farverne sort, hvid og grå. Når fugemassen til teaktræ udsættes for fugt i luften, vil massen hærde sig til en fleksibel og yderst holdbar gummi. Når teakfugemassen er hærdet, opnås der en fremragende temperaturstabilitet og UV-beskyttelse, og er derudover kemisk resistent.

Fugepistoler

Når du har købt den mest optimale fugemasse til dine behov, får du også brug for den rette fugepistol. Heldigvis for dig har vi, hos HF Marin Sweden, et stort udvalg af både manuelle fugepistoler, luftpistoler samt frontgreb.

Epoxy

I vores produktudvalg finder du også epoxy fra TDS. Epoxylim fra TDS er kendetegnet ved den fleksible limning og den fremragende styrke, produktet opnår, når den er hærdet. Epoxylim fra Teakdecking Systems hærder i temperaturer ned til 4,5 grader alt efter produktvalget.

Sealer

Med en teaksealer fra TDS giver du dit teakdæk den ultimative beskyttelse mod et til tider hårdt klima. Sealeren rækker cirka 25 m2 pr. liter, hvor det anbefales at behandle hver 3. måned. Sealeren til teak ødelægger ikke fugerne i dit dæk, og er derfor et oplagt valg, når du skal beskytte dit teaktræ.

Cleaner

Med en teakcleaner fra TDS får du en af markedets bedste rengøringsprodukter til teak og teakdæk. Efter det blandes op med vand, opnås der et miljøvenligt rengøringsprodukt, da det er vandbaseret og ikke indeholder syre. Du finder i vores produktudvalg både cleaner i flydende form og pulverform.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter fra Teakdecking Systems, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål til bestemte produkter, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel. +45 62 20 13 12 

 
Se også mere på www.teakdecking.com
 
tds products bow 2018

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK