Hurtig levering

Mere end 25 års ekspertise

Gratis levering ved køb over 1000 kr

Teknisk rådgivning

jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
jumbotron.jpg
DSC_0398.JPG
Luffe_stardust_silver-alexseal.jpeg
previous arrow
next arrow
 
HF Industri & Marine er dansk distributør for Epifanes Yacht Coatings - højkvalitetsprodukter til din båd!
 

Hos HF Industri & Marine har vi valgt at lagerføre hele sortimentet af bådlak og maling fra Epifanes, som siden 1902 har været kendt for den højeste standard indenfor bådprodukter hvad angår kvalitet og egenskaber. Her finder du komplette systemer inden for bådlak og maling anvendeligt på alle typer underlag som træ, glasfiber, aluminium, stål og ferrocement. Produkterne er kendetegnede ved de gode flydeegenskaber samt den flotte glans, som malingen og lakken efterlader, og Epifanes er derfor foretrukket af mange, når det kommer til udseende og kvalitet. Om du mangler lak eller maling til erhvervsmæssig brug eller til private projekter, så er Epifanes produkterne i en klasse for sig. Du finder alt fra bådlak, diverse typer primere, maling/topcoats, foreskellige typer fortyndere alt efter om du skal penselpåføre eller sprøjtemale samt diverse produkter som dæksmaling, bådspartel og anti-skrid perler. Anbefalet af bådejere og bådebyggere.

Vi tilbyder et stort udvalg af marineprodukter fra Epifanes. Her finder du komplette systemer inden for marinelak og maling anvendeligt på alle typer underlag som træ, glasfiber, aluminium, stål og ferrocement. Produkterne er kendetegnet ved den flotte glans, som malingen og lakken efterlader, og Epifanes er derfor foretrukket af mange, når det kommer til udseende og kvalitet. Om du mangler lak eller maling til erhvervsmæssig brug eller til private projekter, så er Epifanes produkterne i en klasse for sig. Du finder alt fra lak til træ og lak med UV til polyurethane maling og maling til glasfiber.

Marineprodukter til ethvert projekt

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal bruge til dit næste projekt, har vores kompetente medarbejdere den fornødne viden til at rådgive dig. Produkterne kommer nemlig med forskellige formål, hvor du finder alt fra yacht maling og højglans lak til topcoats og dæksmaling. Fælles for alle produkterne er dog den høje kvalitet, styrken og holdbarheden.

Klar lak fra Epifanes

En af de mest populære produkter fra Epifanes er den klare lak. Den er kendt over hele verden som den ultimative lak i højglans, med ekstra UV. Lakken har en fremragende beskyttelse på alt marine træværk, og er derfor anvendelig til både indvendig og udvendig brug. Med fantastisk flydeevne og holdbarhed er denne lak et must for alle bådejere. Lakken er desuden vandtæt og utrolig fleksibel i brug.

Kontakt os os

Har du spørgsmål til vores produkter fra Epifanes, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, hvad end det er til private aktører eller erhvervskunder. Hvad end du har spørgsmål til bestemte produkter eller ønsker hjælp til valg af den rette yacht coating, har vi med vores store viden den fornødne erfaring til at rådgive vores kunder på korrekt vis.

Kontakt os for specifikke tilbud på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tel. +45 62 20 13 12  
 
Se mere på www.epifanes.com

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK