Hurtig levering

30 dages returret

Mere end 25 års ekspertise

Teknisk rådgivning

Entropy Epoxy kan anvendes til fremstilling af emner til aktiv sport eksempelvis surfbrædder, skateboards og både, kunst, kunsthåndværk og til grønt byggeri og produktdesign.

Entropy Epoxy er drevet af planter. Det er en bio epoxy med en Super Sap-teknologi som erstatter petro-kemikalier med fornelige boibaserede materialer. Ved brug af Entropy Epoxy reduceres således miljøpåvirkningen.

Med anvendelse af Entropy Epoxier herunder decideret Entropy ONE reduceres carbon footprint. Ved produktion af Entropy epoxy reduceres drivhusgasemissionerne med 33% sammenlignet med andre epoxier.

Når du bruge Entropy ONE epoxy tager du et afgørende skridt i retning af at sænke indvirkningen på miljøet. så "go green" og brug Entropy ONE Resin og hærder næste gang du skal laminere eller støbe.

 

Kontakt os for mere information. 

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK