Hurtig levering

30 dages returret

Mere end 25 års ekspertise

Teknisk rådgivning

Vi er som noget nyt blevet den danske distributør af høj kvalitets marine produkter fra ALEXSEAL herunder epoxy spartel, epoxy primer samt en suveræn professionel topcoat med utrolig flotte flydeegenskaber og god holdbarhed.

Står du og skal have malet din båd er malingen fra ALEXSEAL et valg for dig der gerne vil have et produkt og et resultat af høj og langtidsholdbar kvalitet.

ALEXSEAL findes i et hav af farver herunder også metallic farver.

 ALEXSEAL kan kun påføres med sprøjte. Vi anbefaler derfor at man henvender sig til et professionelt værft eller sprøjtemaler for at få løst opgaven. Vi levere malingen til hele landet.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

 

 

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK