Hurtig levering

30 dages returret

Mere end 25 års ekspertise

Teknisk rådgivning

Nyhed - Epifanes Polyurethane Yacht coating SATIN & Epifanes Polyurethane primer

Det er nu igen lykkedes for Epifanes at udvikle et fantastisk produkt, som vi bådejere kan få glæde af. Det drejer sig om deres helt nye Polyurethan primer og Polyurethan Yacht coating i satin.
Polyurethan primeren giver din båd en glat og pinhole fri overflade inden du skal lægge Polyurethan Yacht coating i satin eller høj glans.
   
Epifanes Polyurethan Yacht coating kan nu som noget helt nyt tilbydes i RAL farver, hvis de 24 Epifanes standardfarver ikke slår til. Epifanes Polyurethan Yacht coating har en fremragende flydeevne, dette giver dig en meget professionel overflade, ikke nok med det har Epifanes Polyurethan Yacht coating har også en fantastisk holdbarhed og vejrbestandighed.

 

    

     

HF Industri & Marine

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

+(45) 62 20 13 12

Skriv besked

TELEFONTIDER

mandag - torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00
lørdag - søndag lukket

Betalingsmuligheder

Anerkendelse

gazelle

Vi ligger i Svendborg

fyn

HF Industri & Marine ApS

HF Industri & Marine startede i 1992 og var som nogen af de første, importører af epoxy til Danmark.

HF Industri & Marine har således mange års ekspertise, inden for rådgivning og salg af produkter til compositindustrien, skibsværfter og marineforretninger. Firmaet samarbejder med nogle af de mest kendte udenlandske producenter af: laminerings epoxy, epoxylim, vacuum materialer, akryllim/methacrylate, kulfiber, glasfiber, overfladebeskyttelse, lak og maling. Du vil her på siden blive introduceret i vores produktprogrammer og finde links til de forskellige hjemmesider.

Vi håber du finder den information du søger på denne hjemmeside. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler, af både teknisk og kommerciel karakter.

Kontakt os
ikon

Ring til os på
+(45) 6220 1312

ikon

Service & Kvalitet

ikon

Mange års erfaring

profil
 
hfmarine.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg.

For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik OK